NFL Update: Adrian Peterson dit seizoen waarschijnlijk niet meer in actie

Door

AD

Het is zeer onwaarschijnlijk dat Adrian Peterson in de laatste drie wedstrijden van dit seizoen op het veld zal staan. De running back van de Minnesota Vikings wacht op de uitslag van zijn hoger beroep dat hij heeft aangespannen om de zes wedstrijden schorsing die hij heeft gekregen, aan te vechten. Deze schorsing kreeg hij voor het breken van de “personal conduct policy” regels.

In het ergste geval blijft de schorsing van zes wedstrijden staan. Peterson mist dan de laatste drie wedstrijden van dit seizoen plus de eerste drie wedstrijden van het reguliere seizoen in 2015. In het voor hem meest gunstige geval mag hij per direct spelen, maar meerdere bronnen geven aan dat de Vikings niet van plan zijn om hem dit seizoen nog op te stellen.

Andere headlines:

    • Reggie Bush was één van de spelers die aandacht vroeg voor de Eric Garner zaak. De running back van de Detroit Lions had de laatste woorden van Garner “I can’t breathe” op zijn shirt staan tijdens zijn warming up. Garner kwam om het leven bij een aanhouding in Staten Island, New York eerder dit jaar.

  • Een leuk moment in de wedstrijd tussen de St. Louis Rams en de Washington Redskins. In plaats van de normale captains stuurde coach Jeff Fisher namelijk zes spelers het veld op die allemaal Rams spelers zijn als gevolg van de trade voor de draft pick waarmee de Redskins Robert Griffin III hebben gedraft. Griffin speelde geen seconde in de wedstrijd en de Rams versloegen de Redskins met 24-0.

https://twitter.com/BradLuckNBC/status/541787970022305792

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen