NFL Update: ‘Aanklacht tegen Lynch is onzin’

Door

Nickelodeon Kids' Choice Sports Awards 2014  - Red Carpet

Twee dagen geleden maakte de Bellevue Police Department bekend dat zij onderzoek deden naar een aanklacht tegen Marshawn Lynch. Volgens de autoriteiten zou de 28-jarige runningback zijn aangeklaagd voor mishandeling en het vernielen van privébezit.

Zijn werkgever reageerde gisteren echter kort maar krachtig op het onderzoek door te stellen dat de aanklacht ‘onzin’ is en de Seahawks zagen dan ook geen reden om Beast Mode welkom te heten op de training.

“Wij respecteren het werk wat de politie doet, maar na een persoonlijk gesprek met Marshawn zijn wij tot de conclusie gekomen dat deze aanklacht onzin is”, aldus een woordvoerder van de Seattle Seahawks.

De resultaten van het onderzoek worden binnen twee dagen verwacht.

Broncos-linebacker Trevathan mist enkele weken met knieblessure

Er was gisteren slecht nieuws, maar tegelijkertijd goed nieuws rond Denver Broncos-linebacker Danny Trevathan. De 24-jarige linebacker blesseerde zichzelf dinsdagmiddag tijdens de training en moest per brancard het veld.

Toch lijkt de schade uiteindelijk mee te vallen, waar er werd gevreesd voor een afscheurde kruisband bleek het om een kleine breuk te gaan in zijn linkerknie.

Trevathan, die vorig jaar de leading tackler was van de Broncos met 124 tackles, hoeft nu slechts vier tot zes weken te missen als alles meezit.

Opstootje tussen Raiders en Cowboys

De Oakland Raiders en de Dallas Cowboys hadden gisteren een gezamenlijke training. Het eindigde echter met een groot opstootje waarbij zelfs een fan betrokken was:

Op het volgende beeld is aan het einde te zien hoe Raiders cornerback D.W. Webb wordt aangevallen door een Cowboys-fan:

De rust zou hierna terugkeren en hoewel er nog een klein opstootje was aan het einde van de training liep het allemaal met een sisser af. Toch zijn er wel enige zorgen rond de trainingen tussen de beide ploegen. Zo zouden er volgens de autoriteiten veel lokale gang members onder de supporters rondlopen waardoor de beveiliging extra is aangescherpt op het trainingscomplex.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen