Sport Amerika NFL Power Rankings – Week 6

Door

Elke week zal SportAmerika alle 32 teams rangschikken in de NFL Power Rankings. Spannend, bizar en onverwacht was het spel weer tijdens de vorige speelronde, hetzelfde kan gezegd worden over deze NFL Power Rankings.

Mocht een team een bye week hebben, dan zal deze niet van plaats veranderen.

Ben je het er mee (on)eens laat je dan vooral horen in de comments of via de #sportam!

Power Rankings 6

(Disclaimer: Deze Power Rankings zijn alleen gebaseerd op de mening van de auteur)

3 Reacties
 1. Jeroen 4 jaar ago

  Mooie wedstrijden afgelopen zondag. The Eagles wisten voor het eerst Murray effectief in te zetten. McCown blijkt inderdaad toch de juiste man voor de Browns. Alleen ik zie hem volgende week rustig weer falen, ik heb er nu nog weinig vertrouwen in. Mooi om te zien hoeveel wedstrijden met 3 of minder punten verschil werden beslist. Toch een teken dat de NFL teams vaak zeer gewaagd aan elkaar zijn.

  Mooiste moment was Dalton die een Quaterbacksneak doet van 5 yards. Bennett had door zijn overtreding Andy zo opgenaaid dat hij op topniveau speelde. Mooi om de overtreding van Andy in slowmotion te zien: Andy gooit de bal, vervolgens duwt Bennett hem tegen de grond, daarna duwt hij hem nog een keer omver en om zeker te zijn dat de scheids hem heeft gezien smijt hij Andy nog een keer op de grond om daarna half op hem te gaan zitten:
  https://www.youtube.com/watch?v=TnVFqLL_R6k

 2. Jeroen 4 jaar ago

  Dit is echt een mooi lijstje wekelijks!

 3. Daan van Kooten 4 jaar ago

  moest lachen om de comment bij de Chiefs.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen