NFL Power Rankings – Week 6

Door

Denver Broncos v New York Jets

Iedereen heeft een mening en iedereen weet het beter. Wij pretenderen het niet beter te weten dan gerenommeerde sites als NFL.com en ESPN.com, maar toch geven wij graag onze kijk op de zaken. Daarom presenteren we elke week de Sport Amerika NFL Power Rankings. Ben jij het er niet mee eens en wil jij je mening laten horen reageer dan via twitter #sportam en Facebook. Onderstaand de volgorde op dit moment volgens de bescheiden mening van uw redacteur. Tussen haakjes vind je de positie van de ranking van vorige week.

1. (2) Denver Broncos (4-1): O-line zag er niet heel best uit tegen de Jets. Uiteindelijk wint pure klasse het altijd.

2. (3) San Diego Chargers (5-1): Daar had men niet op gerekend in het kamp van de Chargers. Deze tegenstand van nota bene de Raiders.

3. (5) Philadelphia Eagles (5-1): Gehakt werd er gemaakt van divisierivaal New York Giants.

4. (10) Dallas Cowboys (5-1): America’s team liet even zien dat ze er dit jaar echt toe doen. Demarco Murray liet al weer zijn zesde 100 yard game optekenen..

5. (1) Seattle Seahawks (3-2): Wie had dat gedacht. De Seahawks die verliezen van de Cowboys. Ze werden gedomineerd van begin tot eind. Stof tot nadenken voor de coaching staff.

6. (6) Arizona Cardinals (4-1): Carson Palmer was terug op het veld en dat was te merken!

Green Bay Packers v Miami Dolphins

7. (9) Green Bay Packers (4-2): Met nog 3 seconden te gaan de winnende TD scoren is grote klasse. Dat het zo ver moest komen tegen de Fins iets minder.

8. (7) Indianapolis Colts (4-2): 24-0 na het eerste kwart. Dan heb je je huiswerk goed gedaan! Ze kregen het daarna moeilijk tegen de Texans maar sleepten de overwinning professioneel binnen.

9. (8) San Francisco 49’ers (4-2): Kaepernick is een grote! Vergeleken met Steve Young over de eerste 29 wedstrijden heeft een beter winstpercentage en meer passing yards. Steve Young verrassend meer rushing yards. Als de vergelijking op blijft gaan dan worden het mooie tijden in San Fran.

10. (11) Baltimore Ravens (4-2): Enige minpuntje is dat ze gas terugnamen de tweede helft. Maar ach, toen was de overwinning al lang en breed binnen.

Detroit Lions v Minnesota Vikings

11. (12) Detroit Lions (4-2): Eindelijk zat hij op de bank; Calvin Johnson. Samen met Reggie Bush. Misschien dat de Lions daardoor wel wonnen.

12. (13) New England Patriots (4-2): De ene zwaluw van vorige week maakte nog geen zomer, al was de overwinning op de Bills wel vintage Patriots.

13. (4) Cincinnati Bengals (3-1-1): Geen A.J. Green scheelt een slok op een borrel. Om dan ook nog gelijk te spelen tegen de Panthers getuigt van klasse.

14. (14) Carolina Panthers (3-2-1): Een wedstrijd gelijk spelen die je eigenlijk moet winnen is erg zuur.

15. (18) Chicago Bears (3-3): Dat was wel weer nodig, de overwinning in Atlanta op de Falcons.

Pittsburgh Steelers v Cleveland Browns

16. (22) Cleveland Browns (3-2): Jordan Cameron is terug! Brian Hoyer is legit en in Ben Tate hebben ze een talentvolle RB. De Steelers werden vakkundig van de mat gespeeld.

17. (17) Kansas City Chiefs (2-3):. Bye week.

18. (15) Houston Texans (3-3): Man, wat is Arian Foster bezig met een revival. Als de verdediging straks Clowney terugkrijgt kan de ploeg nog voor verrassingen gaan zorgen!

19. (16) New York Giants (3-3): De wedstrijden die je moet winnen verliezen is nooit handig. Zeker niet als het tegen je grootste divisierivaal is.

20. (20) Buffalo Bills (3-3): De Patriots lieten zien dat de Bills nog een lange weg te gaan hebben voor ze mee kunnen spelen met de Big Boys!

21. (21) Pittsburgh Steelers (3-3): Het was niet goed wat de Steelers lieten zien. Aanvallend konden ze geen vuiste maken tegen de D van de Browns.

22. (19) Miami Dolphins (2-3): Verlies tegen de Packers zal hard aangekomen zijn. Het merendeel van het 4e kwart voor staan om dan met 3 seconden te gaan een nederlaag aan je broek te krijgen. Het goede nieuws: daar leer je wel van!

Tampa Bay Buccaneers v New Orleans Saints

23. (25) New Orleans Saints (2-3): Bye week. Hopelijk voor de Saints fans is TE Jimmy Graham hersteld van zijn blessure.

24. (24) Minnesota Vikings (2-4): Niets helemaal niets hadden ze in te brengen tegen de Lions. Mooi dat Teddy weer speelde om ervaring op te doen. Vergeten en voorbereiden op de Bills.

25. (23) Atlanta Falcons (2-4): Als ze thuis al niet meer kunnen winnen…

26. (29) Tennessee Titans (2-4): In de strijd van de ‘kleintje’ trokken de Titans aan het langste eind. Goed was het niet, wel spannend.

27. (27) St. Louis Rams (1-4): Ze spelen wel in een vervelende divisie onze jongens uit St Louis. Daar verandert een mogelijk verhuizing naar Los Angeles niets aan. Ze moeten eerst maar eens mannen gaan worden.

28. (26) Washington Redskins (1-5): Na de goede start van Kirk Cousins lijkt ook hij het schip niet vlot te kunnen trekken.

Denver Broncos v New York Jets

29. (28) New York Jets (1-5): Vorige week de vraag of het time for a change was. Nu de vraag: waneer gaat het gebeuren?

30. (30) Tampa Bay Buccaneers (1-5): Na twee betere wedstrijden was het weer eens tijd voor prutswerk in Tampa. Mike Evans is het enig lichtpuntje in een magere aanval.

31. (31) Jacksonville Jaguars (0-6): Ze hadden de wedstrijd moeten winnen van de Titans. Mogelijkheden waren er zeker. Je moet ze alleen wel benutten.

32. (32) Oakland Raiders (0-5): Een late interceptie deed de Raiders de das om tegen nota bene de Chargers. Een goede eerste wedstrijd onder nieuwe HC Tony Sparano. Benieuwd of ze deze lijn kunnen voortzetten.

 

Foto’s: Getty Images

Ook leuk om te lezen