NFL Play-off discussie: New Orleans Saints @ Seattle Seahawks

Door

Gedurende de NFL Play-offs zullen de redacteuren van SportAmerika.nl alle wedstrijd van tevoren uitvoerig behandelen. Jasper Laman, Ewout Versloot, Pieter Brouwers, Merlijn van Dierendonck en Lennart Beishuizen gaan met elkaar in discussie en bereiden iedereen voor op de wedstrijden van de dag.

New Orleans Saints @ Seattle Seahawks, 22.35, Seattle, Washington

saintsSaints:
Quarterback: Drew Brees
Coach: Sean Payton
Record: 11-5
seahawksSeahawks:
Quarterback: Russell Wilson
Coach: Pete Carroll
Record: 13-3
Klik op de miniaturen hierboven om direct naar de teampreviews in SportAmerika The Magazine te gaan

Lennart Beishuizen:
Voor de tweede keer dit seizoen gaan de Saints op bezoek in Seattle. De eerste keer, Monday Night Football nota bene, was een ware ramp. De twaalfde man was ontzettend luidt, Russell Wilson ontzettend goed en Drew Brees ontzettend niet Drew Brees. De Saints werden op een nationaal podium te kijk gezet. Nu is het om het echie en hebben Sean Payton en Drew Brees wat te bewijzen, namelijk dat de Saints de te kloppen ploeg zijn. En laat Brees nou net de quarterback zijn die ik in deze situaties (op Tom Brady na natuurlijk) het meest vertrouw. Ja, ook meer dan Peyton Manning.

Ewout Versloot:
Wedden op de Saints? Dan kan je net zo goed je geld verbranden. De Seahawks hebben beschikking over misschien wel de beste secondary van de NFL: the Legion of Boom houdt de zaak potdicht. De aanval van de Seahawks is eigenlijk de enige zwakte, maar als het scoren van 26,1 punt per wedstrijd het slechtste is dat je als team te bieden hebt, dan hoeven de supporters zich geen zorgen te maken. En nu we het toch over de supporters hebben, in het Century Link Field is het voor tegenstanders niet te doen door het oorverdovende lawaai dat de 12th Man maakt. Al met al, ook al ben ik lichtelijk bevooroordeeld, de Seahawks gaan deze pot pakken.

Ook leuk om te lezen