NFL Play-off discussie: Indianapolis Colts @ New England Patriots

Door

Gedurende de NFL Play-offs zullen de redacteuren van SportAmerika.nl alle wedstrijd van tevoren uitvoerig behandelen. Jasper Laman, Ewout Versloot, Pieter Brouwers, Merlijn van Dierendonck en Lennart Beishuizen gaan met elkaar in discussie en bereiden iedereen voor op de wedstrijden van de dag.

Indianapolis Colts @ New England Patriots, 2.15, Foxboro, Massachusetts

coltsColts:
Quarterback: Andrew Luck
Coach: Chuck Pagano
Record: 11-5
patriotsPatriots:
Quarterback: Tom Brady
Coach: Bill Belichick
Record: 12-4
Klik op de miniaturen hierboven om direct naar de teampreviews in SportAmerika The Magazine te gaan

Ewout Versloot:
De statistieken doen er niet toe in deze wedstrijd, de bittere rivaliteit tussen de Colts en de Patriots zal de uitslag gaan bepalen. Vorig jaar verwelkomden de Patriots de Andrew Luck, de toen nog rookie QB van de Colts, in de NFL met twee interceptions voor een 59-24 overwinning. Sindsdien hebben de twee teams niet meer tegen elkaar gespeeld en sindsdien is Andrew Luck alleen maar beter geworden. Hij zal op wraak gebrand zijn en gaat de Colts dan ook de overwinning brengen. Na zaterdag is het bye bye Patriots.

Lennart Beishuizen:
De beste quarterback-coach combinatie neemt het primetime op tegen een tweedejaars quarterback en coach. Je zou kunnen zeggen: wisseling van de wacht. Ik zeg: even op de plaats zetten. Foxboro mag dan geen hel zijn voor bezoekende teams zoals Seattle dat is, maar in tegenstelling tot in Seattle wist nog geen ploeg in Foxboro te winnen. Behalve de Patriots zelf natuurlijk. Bill Belichick heeft twee weken de tijd gehad om zijn team scherp te krijgen en rust te geven. Motivatie is niet nodig tegen de jonge Colts. De veteranen onder leiding van Tom Brady laten even zien waarom de Pats nog steeds een powerhouse zijn.

Ook leuk om te lezen