NFL 3-on-3: Rivera ontslagen, who’s next?

Door

3. NICK FOLES ZIT IN DE PROBLEMEN IN JACKSONVILLE. HOE ZIET DE TOEKOMST VAN BIG DICK NICK ER UIT?

 

Toon Aerts:

Ik denk dat ze Nick Foles gaan traden in het tussenseizoen. Genoeg teams hebben QB-problemen die iemand als Nick Foles kan oplossen. Het was een pechjaar voor hem, maar hij is voldoende begaafd om andere teams te helpen. De Carolina Panthers bijvoorbeeld, die wellicht verder gaan zonder Cam en een ervaren man “under center” kunnen gebruiken. Een andere mogelijke bestemming is misschien wel Indianapolis. Brissett is degelijk, maar niet meer dan dat. Met Foles kan het goed uitgebalanceerde team dat de Colts toch wel zijn, misschien wel een stap zetten richting contender.

Luuk Dokter: 

Hij kost de Jaguars sowieso 33 miljoen dollar. Dus in zijn zeer nabije toekomst is zijn bankrekening in ieder geval flink gespekt. De Jaguars zullen hem releasen óf kijken of ze er een pick voor kunnen krijgen. Foles gaat alleen niet meer verder komen dan back-up quarterback.

Ton de Vries:

Dit is een lastige. Releasen is gezien het gegarandeerde deel van zijn contract ingewikkeld. Traden lijkt de meest logische optie, maar wie wil dit contract na dit matige seizoen van hem? Ik denk dat uiteindelijk een team dat misgrijpt bij andere QB free agents en geen hoge draft pick heeft voor hem zal gaan. Wellicht een jaartje Bears of Chargers. Ik verwacht niet dat de Jags veel terug krijgen voor hem.

Ook leuk om te lezen