NFL 3-on-3: Rivera ontslagen, who’s next?

Door

2. TWEE TOPWEDSTRIJDEN KOMEND WEEKEND: RAVENS @ BILLS EN 49ERS @ SAINTS. WELKE WEDSTRIJD KIJKEN JULLIE HET MEEST NAAR UIT EN WAAROM?

 

Ton de Vries: 49ers @ Saints.

Als trouwe volger van de NFC kijk ik enorm uit naar deze pot. Voor de 49ers staat er zoveel op het spel. Ze zijn eigenlijk het beste team in de NFC maar als ze verliezen kunnen ze zomaar in de wild card round terecht komen. En winnen in New Orleans is weinig teams gegeven. Ik vind het ook moeilijk om de Saints in te schatten, dus ik wil ze graag zien tegen een topteam. Overigens ga ik ook met alle plezier naar de Ravens @ Bills kijken. Zeer veel respect gekregen voor beide teams dit jaar.

Toon Aerts: Ravens @ Bills.

Ravens @ Bills is de wedstrijd van het weekend voor mij (samen met Chiefs @ Patriots). De Ravens kunnen voorgoed bewijzen dat zij het dominante team in de AFC zijn. Anderzijds zijn de Bills misschien wel hét team bij uitstek dat de Ravens kan afstoppen op dit moment. Als de Bills winnen, dan kan het zomaar gebeuren dat de weg naar de Super Bowl door Buffalo heen gaat.

Luuk Dokter: Ravens @ Bills.

Voor mij is dat niet zo moeilijk. Als Bills fan is het heerlijk dat de defense zo sterk is en dat Josh Allen samen met zijn offense blijft groeien. Het is ook prettig dat er eindelijk op nationaal niveau aandacht is voor de Bills. En daarbij.. een misstap van de Patriots en winst voor de Bills kan zo maar leiden tot divisiewinst.

Ook leuk om te lezen