NFL 3-on-3: Rivera ontslagen, who’s next?

Door

1. RON RIVERA WERD DEZE WEEK DE LAAN UIT GESTUURD. WIE VERWACHT JE DAT DE VOLGENDE GAAT ZIJN?

 

Luuk Dokter: Freddie Kitchens.

Misschien is het meer hoop dan verwachting, maar ik ga voor Freddie Kitchens. Een coach als hij is een symptoom van een zieke organisatie, maar zelfs iemand met zijn beperkte kwaliteiten moet met zo’n roster meer kunnen. De Browns zijn extreem ongedisciplineerd dit jaar en daar is de coach debet aan.

Ton de Vries: Jason Garrett.

Afgelopen week gaf Jerry Jones een radiointerview. Daarin zei hij dat Garrett volgende jaar zeker een coach in de NFL zou zijn. Volgens mij verklapte hij daar al stiekem wat er gaat gebeuren. Wellicht blijft Garrett in de NFL maar niet bij de Cowboys. Vorig week gaf ik al aan dat ik de Cowboys de grootste underperformers vind. Met zo’n selectie moet er simpelweg veel meer in zitten. Gek genoeg gaan de Cowboys wel gewoon vrolijk playoffs spelen, maar dat zal Garrett’s baan niet veilig stellen.

Toon Aerts: Anthony Lynn.

Ergens hoop ik dat Jason Garrett‘s dagen in Dallas eindelijk geteld zijn. Maar we kennen Jerry Jones en de onvoorwaardelijke liefde die hij kennelijk koestert voor zijn niet-biologische zoon Jason. Ik acht het niet onmogelijk dat we hem ook volgend jaar nog langs de zijlijn zien in Jerryworld. Voor mij zou het zomaar Anthony Lynn kunnen zijn die wordt ontslagen. Hij haalt niet het beste naarboven in de LA Chargers. Meer zelfs, zijn beslissingen kosten de Chargers wedstrijden. Elke(!) verliespartij van de Chargers dit seizoen ging verloren met zeven punten of minder. Eén score dus. De helft van die verliespartijen kunnen met betere coaching worden omgebogen in winst. Maar goed, Chargers gonna Charge.

Ook leuk om te lezen