NFL 3-on-3: Hoyer of Manziel

Door

Cleveland Browns v Buffalo Bills
Quarterback-controverse in Cleveland. Brian Hoyer werd zondag tegen de Bills op de bank gezet en Johnny Manziel mocht eindelijk zijn kunsten laten zien. Hoyer krijgt zondag nog de voorkeur, maar wie moet volgens jou de rest van het seizoen de quarterback worden van de Browns? Hoyer of Manziel?

MvD: Hoyer krijgt uiteindelijk opnieuw het voordeel van de twijfel over Manziel, die toch nog veel moet gaan leren. De wisselvalligheid van Hoyer is niet vast te leggen, maar het is de enige NFL-waardige quarterback die ze hebben. De Browns moeten gewoon de rit uitzitten met Hoyer als starter en Johnny Clipboard als de back-up.

MF: Hoyer heeft drie wedstrijden op rij slecht gespeeld, dus in elke andere situatie zou ik zeggen dat de backup een kans moet krijgen. Ik ben echter niet overtuigd van het kunnen van Manziel, zeker niet tegen tegenstanders als Indianapolis, Cincinnati en Baltimore. Hoyer heeft je zo ver gekregen, de aanval is met hem op die positie ingespeeld en dus is hij de veilige keuze, Manziel zou een paniekreactie zijn. Maar ja, de Browns zouden de Browns niet zijn als ze niet zouden kiezen voor de paniekreactie.

JK: Momenteel is het nog steeds Brian Hoyer, en het is op zich wel zo netjes om hem het seizoen af te laten maken. Aan de andere kant is gebleken dat Hoyer geen Brady 2.0 is. Hij is en zal geen superster worden, en de Browns zijn ondanks hun 7-5 record ook geen team dat meedoet om de Super Bowl. Ik zie dus liever zo snel mogelijk Manziel, zodat de Browns weten of ze met hem wel een toekomstige superster in huis hebben. Maar voor nu begrijp ik de beslissing, Cleveland heeft al zolang pech met quarterbacks, dat ze ook in deze ‘luxepositie’ voorzichtig om moeten gaan met hun veteraan die hen zo ver heeft gebracht. Aan onzekerheid heeft namelijk niemand wat.

Ook leuk om te lezen