NFL 3-on-3: Hoyer of Manziel

Door

San Francisco 49ers v Baltimore Ravens
Ray Rice heeft zijn beroep tegen de NFL gewonnen en mag een contract tekenen bij elk team. Zien we Rice dit seizoen nog terug op het veld? En zo ja, waar?

MvD: Er zijn nog teams die geinteresseerd zijn in het vastleggen van Ray Rice, dus zijn carriere is nog niet helemaal voorbij. Als we hem terugzien op de velden, dan zal dat volgend seizoen zijn. Misschien past hij wel bij een team als de Jacksonville Jaguars, dat toch een wat matige running game heeft, maar genoeg cap space om hem vast te leggen. Of anders bij de Jets, die hun verzameling probleemspelers uit zouden kunnen breiden.

MF: Er zijn een aantal teams die uitzicht hebben op de play-offs die per direct versterking nodig hebben op de positie van running back. C.J. Anderson deed het dit weekend heel goed voor de Broncos en waarschijnlijk durft Elway het dus niet meer aan, maar de Colts en de 49ers zie ik nog wel eens het risico nemen. Ik zou ook denken dat Rice wel gaat wachten of hij kan tekenen bij een contender voordat hij voor een team als de Jaguars, Raiders of Buccaneers zou tekenen.

JK: Ik denk dat we hem volgend jaar pas terug gaan zien. Voor elk team zal hij een afleiding vormen, en zo midden in het seizoen kunnen veel teams dat niet gebruiken. Misschien dat een team, dat al niet meer meedoet om de play-offs, hem een kans geeft met het oog op volgend jaar. Maar ik zie niet in waarom een contender hem op dit moment een kans zou geven, daarvoor is de zaak nog te vers.

Ook leuk om te lezen