NFL 3-on-3: Hoyer of Manziel

Door

Arizona Cardinals v Atlanta Falcons
De Arizona Cardinals zijn ondanks twee nederlagen op rij nog steeds de nummer 1 seed in de NFC. Maar het lijkt er op dat ze deze plek niet vast kunnen gaan houden. Waar gaat deze negatieve serie voor de Cardinals eindigen?

Merlijn van Dierendonck (MvD): Carson Palmer was toch degene die het verschil kon maken bij de Cardinals. Drew Stanton is een prima back-up, maar er zit toch echt nog wel een stap tussen zijn niveau en dat van Palmer. Het is voor de Cardinals vooral te hopen dat ze met vier wedstrijden te gaan de koppositie in de NFC West, die als enige nog echt open ligt, nog kunnen vasthouden of anders een wild card ticket bemachtigen.

Michael Feith (MF): De Cardinals moeten ondere andere nog tegen de Chiefs, Seahawks en de 49ers. Het seizoen gaat dus eindigen in een zevende of achtste plek en dus geen play-offs. Geen van de winstpartijen dit seizoen waren zeer overtuigend en de wedstrijden tegen de Broncos en de Seahawks hebben al aangetoond dat Arizona het moeilijk heeft tegen goede tegenstanders.

Justin Kevenaar (JK): Deze negatieve serie gaat ieder geval niet eindigen in de play-offs. De Cardinals offense is met de afwezigheid van Palmer niks meer waard en in de zware NFC gaat ze dit de kop kosten. Seattle zal de divisie gaan pakken en de Cardinals gaan in de wild-card race ingehaald worden door de Lions en Cowboys. Het is zonde van zo’n goed begin, maar momenteel zie ik geen kans dat de Cardinals uit deze negatieve spiraal kunnen geraken.

Ook leuk om te lezen