NFL 3-on-3: Dominant Dallas, super spelverdelers en keiharde kwetsuren

Door

Dallas Cowboys v Seattle Seahawks

How ‘bout them Cowboys? America’s Team legde een dominant spel op de mat tegen de Seahawks in Seattle en staan op een 5-1 record. Dallas Cowboys: contender of pretender?

Justin Kevenaar (JK): De Cowboys zijn for real. Als Seahawks-fan deed het pijn om te zien hoe dominant de Cowboys waren. Aan het einde van de wedstrijd leken de Seahawks er mee weg te komen, maar het was uiteindelijk meer dan terecht dat Dallas er vandoor ging met de overwinning. De offensive line was dominant, DeMarco Murray was wederom niet te stoppen en Tony Romo maakte geen cruciale fouten op de momenten dat hij er moest staan. De defensie is daarnaast ook lang niet zo zwak als verwacht. Als de Cowboys de foutjes uit het spel weten te houden, dan zijn zij het meest gevaarlijke team in de NFC.

Sander Baarsma (SB): De Dallas Cowboys, wat moeten we daar nu over zeggen? Winnen ‘eventjes’ op CenturyLink Field met zeer goed football. Sherman die penalty’s aan zijn broek kreeg en zijn handen meer dan vol had aan Dez Bryant. Blijkbaar is er een klik gemaakt bij al die jongens en zijn ze getergd om hun potentieel eens ten volle te benutten. Maar wat is het waard als de play-offs niet gehaald worden of als je er in de eerste ronde uit ligt? Ik denk dat de Cowboys een mooi seizoen gaan spelen en de grote verrassing kunnen worden. Makkelijk praten nu ze op 5-1 staan natuurlijk, maar toch. Na al die jaren van slecht presteren is het op zijn minst leuk dat Tony Romo en de Cowboys weer serieus genomen worden.

Lennart Beishuizen (LB): Ik was één van de mensen die voor het seizoen begon geen cent gaf om de kansen van de Cowboys. Gelukkig laten ze zien wel degelijk over kwaliteit te beschikken. De O-line is magistraal en laat Tony Romo en vooral DeMarco Murray excelleren. De defense is boven verwachting goed. Zolang de O-line fit blijft zijn de Cowboys Super Bowl-contenders.

3 Reacties
  1. Stefan 5 jaar ago

    Leuk stuk altijd. Niet eens qua elite overigens, zijn er maar drie: Manning, Brady en Rodgers.

  2. Jeroen 5 jaar ago

    De blessure van Mack leek een zware domper voor de Browns, maar met Greco hebben ze een prima vervanger.

  3. Dennis 5 jaar ago

    Mayo is de beste run stuffer van de Pats zag je vannacht ook, die gaan ze echt wel missen.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen