NCAA: Six Sexy Ones

Door

Ga je er eens goed voor zitten tijdens March Madness 2013? Dan kun je maar beter goed beslagen ten ijs komen. Hier beschrijven we niet alleen wie het leukste toernooi van het jaar zouden kunnen winnen, maar ook met welke spelers we ons uitstekend zullen vermaken. In willekeurige volgorde:

ottoMarcus Smart: pointguard Oklahoma State Cowboys

Stats: 33mpg; 16ppg; 5.7rpg; 4.3apg; 3spg

Eerstejaars speler van de Cowboys. Waaraan herken je de absolute topspeler? Haal hem denkbeeldig uit het team. Wat blijft er dan over? Dan was Oklahoma State nooit een contender voor de Big 12 titel geweest. Sterker, een losing season was niet denkbeeldig. Smart is niet voor niets Player of the Year in de Big 12. Hij is een absolute topverdediger, is vingervlug (3 steals gemiddeld per wedstrijd) en hij maakt zijn teamgenoten beter. Dat laatste lukt lang niet alle topspelers. Dus precies dat maakt Marcus Smart speciaal.

Otto Porter jr.: small forward Georgetown Hoyas

Stats: 35mpg; 16ppg; 7.5rpg; 3apg; 2spg; 1bpg

“Niemand is onvervangbaar”, we roepen het maar al te graag. Oh ja?! Vertel mij dan maar eens wie Otto Porter jr. gaat vervangen bij Georgetown… Natuurlijk komt er straks een andere speler als Porter jr. naar de NBA gaat. Die kan misschien een driepunter schieten. Of rebounden. En anders toch tenminste geweldig penetreren naar de basket. Georgetown heeft straks minimaal twee spelers nodig op de Player of the Year in de Big East te vervangen. Dus geniet nog maar even, deze twee weken…

Klik hier om hele artikel te lezen.

sexy

 

Ook leuk om te lezen