NCAA: JMU ster op de bank na arrestatie

Door

Tijdens Selection Sunday verwacht je dat teams en spelers massaal TV kijken om te zien of ze deel uitmaken van het NCAA Tournament. Zeker als je een team, of speler bent van een team, dat in de First Four zou kunnen belanden. Zo niet Rayshawn Goins van James Madison University. Hij werd zondag gearresteerd.

James Madison v UCLADe vierdejaars forward van James Madison Ducks is de teamleader in punten (12.7ppg) en rebounds (7.4rpg). Goins werd zondag aangehouden nadat hij zich zaterdagavond had misdragen bij een feestje waar hij aanwezig was. Hij zou politieagenten hebben uitgescholden en de groep feestgangers hebben opgejut tegen de aanwezige politie. Volgens een lokale krant werd Goins niet ter plekke opgepakt omdat de politie bang was voor rellen. Na zijn misdragingen zou Goins door vrienden zijn meegenomen.

James Madison Ducks speelt donderdag in de East First Four round tegen Long Island University  Brooklyn Blackbirds. Het is de eerste keer sinds 1994 dat de Ducks weer mogen meedoen aan het NCAA Tournament. James Madison University heeft laten weten dat Rayshawn Goins de hele eerste helft donderdag op de bank zal blijven.

 

Mocht je trouwens nog wat hulp nodig hebben bij het invullen van je Tournament bracket. Kijk dan even hiernaar:

En als je hier vertrouwen van het gekregen kun je je hier aanmelden voor je Tournament bracket. Zoek de groep SportAmerika.nl 2013 en join inmiddels bijna 50 andere deelnemers.

Foto: Getty Images

 

 

Ook leuk om te lezen