NBA West Ranks [15-9]

Door

Het is nog iets meer dan twee weken tot de start van het nieuwe NBA-seizoen. SportAmerika neemt tot de opening de teams die de play-offs gaan halen (volgens ons, wees het er gerust mee oneens) nader onder de loep. Maar voordat we aan de top 8 beginnen, zetten we de teams die al in april op vakantie gaan op een rijtje. De nummers 9 tot en met 15 in de Western Conference.

15. Sacramento Kings – Gelukkig voor de Kings doen de Bobcats dit jaar ook weer mee.

14. Phoenix Suns – Het post-Nash tijdperk is aangebroken. Eindelijk. Te laat ook. Daarvoor moeten de Suns nu op de blaren zitten. En niet alleen dit seizoen.

13. New Orleans Hornets – Dit seizoen is fase 1 in het opbouwproces van een play-offcontender. Gewoon genieten van Anthony Davis en die zeges komen vanzelf wel een keer.

12. Houston Rockets – Linsanity rocks Houston. Het wachten was op die grote vis, maar die kwam maar niet. Nu wordt het een lang seizoen voor Lin en kornuiten.

11. Golden State Warriors – Grote plannen in Oakland, ambitie genoeg. Niet voldoende. Gelukkig heeft de ploeg wel een van de mooiste shirts in de league.

10. Portland Trail Blazers – Toptalent in Damian Lilliard en sterspeler in LaMarcus Aldridge. Het wordt echter een jaar in de middenmoot.

9. Utah Jazz – De Jazz hebben de spelers om de play-offs te halen. Het ligt allemaal dicht bij elkaar in het westen, maar de Jazz vissen nipt achter het net.

Bekijk hier de NBA East Ranks: nummers 9 tot en met 15.

Ook leuk om te lezen