NBA Update: Reactie MJ, Blessure Manu & Griffin, Nieuwe Jordan

Door

Utah Jazz v Chicago Bulls

Na de keuze van King James om nummer 23 weer te dragen heeft MJ eindelijk gereageerd. “Ik vind het wel oké, ik bezit geen nummer,” laat Micheal Jordan weten aan de pers. “Als het nog 37 minuten duurt tot middernacht zegt ook niemand dat het Michael Jordan over 11 is.” In de jaren dat James bij Cleveland speelde had hij al nummer 23, maar toen hij verhuisde naar Miami nam hij nummer 6. Volgens hem was dat ter ere van Michael Jordan.

“Er zou geen LeBron James, Kobe Bryant of Dwayne Wade zijn als Michael Jordan er niet eerst was. Hij kan geen logo krijgen, als dat niet kan moet er iets anders gebeuren. Ik start een petitie en als ik iedereen het kan laten tekenen in de NBA dat er geen 23 meer komt. Als ik nummer 23 niet ga dragen, dan moet niemand het meer dragen,” laat LBJ weten

Gisteren kwam er een foto naar buiten van wellicht het nieuwe shirt van de Cavaliers. Het is een combinatie van het huidige shirt en het shirt waar LeBron inspeelde tijdens zijn eerste periode.

Manu niet op WK
De San Antonio Spurs verbieden Manu Ginobili om met Argentinië naar het WK te vertrekken. Manu blijkt herstellende te zijn van een stressfractuur in zijn rechterbeen. Deze blessure kwamen ze tegen tijdens de NBA play-offs, toch heeft Ginobili de Finals er mee gespeeld.

Vanaf de play-offs zou Ginobili er twee maanden uit zijn om te herstellen. Dat zou betekenen dat hij net voor het begin van het WK weer fit zou zijn. Toch besloot San Antonio om hem in Amerika te houden en hem klaar te stomen voor het nieuwe seizoen

Blessure Griffin
Gisteren waren alle ogen gericht op Derrick Rose, maar juist Blake Griffin kwam met het verrassende nieuws. Een paar dagen geleden kwam naar buiten dat Blake Griffin niet mee zou gaan met team USA omdat hij zich volledig wil focussen op het nieuwe seizoen.

Toch blijkt er nu meer aan de hand te zijn. Er zit een kleine stressfractuur in zijn rug. Net als bij Ginobili is dit opgelopen tijdens de play-offs. Deze zomer blijft Griffin in Los Angeles om te hiervan te herstellen en zich samen met DeAndre Jordan te werken aan het nieuwe seizoen.

Williams naar Minnesota
Free-agent Mo Williams tekent een éénjarig contract in Minnesota ter waarde van $3,75 miljoen. Williams speelde vorig seizoen nog bij de Portland Trailblazers, waar hij een wisselend seizoen kende.

Gemiddeld kwam hij vorig seizoen op 9.7 punten, dat is het laagste gemiddelde wat hij heeft behaald sinds zijn rookie-jaar. In Minnesota zal hij, achter Ricky Rubio en Kevin Martin, op de bank beginnen.

Shelby McEwen
We begonnen de update met Michael Jordan en we eindigen met iemand die Air Jordan nadoet.
Shelby McEwen, afkomstig van de Oxford High School, won een dunkcontest van “First to Fly” (merk van Jordan zelf). Hieronder zie je het filmpje van zijn dunk vanaf de vrije worp lijn en zijn dansje erachteraan.

Foto: Getty Images

1 Reactie
  1. Ewout Versloot 6 jaar ago

    Die dunk is sick, my god!

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen