NBA Update: Pelicans, Hibbert en Rose

Door

Traditional look of uniforms a nod to New Orleans historyDe New Orleans Pelicans lijken helemaal klaar voor het nieuwe seizoen. Na de nodige deals en trades is nu ook het gloednieuwe uniform gepresenteerd. De voormalige Hornets zullen nu gaan spelen in een uniform met wit en donkerblauw als de voornaamste kleuren en met rode en gouden details. Opvallend detail is dat bij zowel het thuis- als het uitshirt ‘New Orleans’ op de borst staat en bijvoorbeeld niet ‘Pelicans’.

Rose’s return

Bijna niemand durft het hardop te zeggen, maar nu lijkt het er toch echt van te gaan komen: Derrick Rose gaat zijn officiële return maken op het basketbalveld. Op 5 oktober begint voor de Chicago Bulls het pre-season op bezoek bij de Indiana Pacers. Zoals het er nu naar uitziet komt de Rose-soap dan eindelijk tot een eind en zal de voormalig MVP meespelen.

D-Rose heeft het volledige afgelopen seizoen toegekeken met een hardnekkige blessure. Hoewel Rose in de laatste weken van het seizoen voorafgaand aan een wedstrijd een intensieve warming-up doorliep, bleken al die momenten ijdele hoop.

Hibbert Glass

We zagen het al gebeuren tijdens de afgelopen Draft Night. Rookie Victor Oladipo liet ons, door zijn google-glass, meekijken met zijn belevenissen van die avond. Nu is het de beurt aan Indiana Pacers center Roy Hibbert. De boomlange Hibbert laat ons meekijken met één van zijn trainingen. Heb je altijd al een reus willen zijn en/of de ring van dichtbij willen zien? Dichterbij dan onderstaand filmpje zul je voorlopig niet komen.

Foto: www.nba.com/pelicans

Ook leuk om te lezen