NBA Update: Lob City is voorbij, Kobe weer naar Duitsland

Door

Memphis Grizzlies v Los Angeles Clippers - Game OneBasketball fans in Los Angeles zijn de laatste jaren flink verwend. Met name Clipper-fans hebben meer dan eens watertandend naar hun team zitten kijken wanneer Chris Paul weer eens een alley-oop gooide naar Blake Griffin of DeAndre Jordan. Dat zal vanaf aankomend seizoen een stuk minder worden, als we Blake Griffin moeten geloven. Met de komst van de nieuwe coach Doc Rivers is het flitsende spel, waarmee de Clippers bijna elke week de top tien plays haalden, voorbij.

Rivers wil de Clippers net dat extra zetje geven richting een echte titelkandidaat. Dat houdt in dat de nadruk komt te liggen op de verdediging. Griffin, vaak bekritiseerd omdat hij alleen maar zou kunnen dunken, kan prima leven met de veranderde identiteit van zijn club:

Köbe herstäld in Deutschland

Alsof het herstel van Kobe Bryant nog niet snel genoeg gaat, bezoekt de guard van de Los Angeles Lakers ook nog even zijn wonderdokter in Duitsland om naar zijn knieën te laten kijken. De medische staf is op de hoogte en de Lakers verwachten The Black Mamba volgende week weer terug.


Raptors krijgen geld van de staat

De overheid in Ontario (Canada) heeft de Toronto Raptors 500,000 dollar gegeven om te investeren in de All-Star Game van 2016. De Maple Leafs Sports and Entertainment oCmpany, eigenaren van de Raptors, kregen het geld via het “Celebrate Ontario Blockbuster” programma. Volgens de Canadian Taxpayers Federation wordt dat bedrijf geschat op zo’n 2,25 miljard dollar en kunnen ze het geld best missen.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen