NBA Update: Bulls willen Afflalo, Cousins’ masker

Door

Brooklyn Nets v Orlando Magic

De Chicago Bulls hebben hun zinnen gezet op de 28-jarige schutter Arron Afflalo van de Orlando Magic. Dit meldt Yahoo! Sports. Afflalo, die nog een tweejarig contract heeft, zou dan via een trade naar de Windy City moeten komen. Het is onduidelijk of de mogelijke komst van Afflalo invloed heeft op de Bulls’ kansen om Carmelo Anthony aan te trekken.

Chicago is voor volgend seizoen op zoek naar een schutter die naast de terugkerende spelverdeler Derrick Rose kan fungeren. Afflalo heeft een succesvol seizoen 2013-2014 achter de rug met gemiddeld 18.2 punten per wedstrijd, een 46 procent schotpercentage van het veld (waaronder 43 procent driepunters) en 82 procent van de vrije worplijn.

Trade tussen Nets en Cavaliers
De Brooklyn Nets en de Cleveland Cavaliers bespreken een spelersruil tussen guards Marcus Thornton en Jarrett Jacks, aldus bronnen tegenover ESPN. De Nets willen hiermee hun backcourt versterken, aangezien de verwachting is dat Shaun Livingston de transfermarkt gaat verkennen.

De move heeft voor Cleveland meer te maken met het dumpen van salaris om in de zomer van 2015 zo zoveel mogelijk te kunnen besteden.

NBA Draft Green Room, Podcast Bill Simmons en Jalen Rose
De 21 namen zijn bekend die een uitnodiging hebben ontvangen om aankomende donderdag in de Green Room zitten tijdens de NBA Draft. De namen van Shabazz Napier en Elfrid Payton kun je verrassend noemen, al timmerde Payon de laatste weken al hard aan de weg.

Wil je meer weten over de NBA Draft? Luister dan naar de Grantland podcast van Bill Simmons en Jalen Rose. #GotToGiveThePeopleWhatTheyWant

The Boogie Man
DeMarcus Cousins van de Sacramento Kings bracht een bezoekje aan het hoofdkantoor van ESPN in Los Angeles. Boogie jaagde de medewerkers de stuipen op het lijf.

Foto: Getty Images

2 Reacties
 1. Bahadir 6 jaar ago

  Primary target voor de Bulls blijft gewoon ‘Melo. Ik denk dat met de geruchten rondom Afflalo de Bulls alleen een signaal willen afgeven naar Anthony; een signaal in de vorm van een win-now mentality die vanaf volgend seizoen zal heersen bij de Bulls.

  Ik ben benieuwd hoe de Bulls de deal rondom de komst van ‘Melo gaan regelen. Er zijn veel verschillende mogelijkheden denkbaar.

  Hopelijk komt hij naar de Bulls. De berichtgevingen hierover zijn in ieder geval positief.

  Een starting line-up bestaande uit: Rose, Butler, Anthony, Gibson en Noah zou (imo) de beste in de League zijn.

 2. Jelle Achten 6 jaar ago

  Het zou mooi zijn moest Melo naar chicago komen, maar dan moeten ze wel cap space creëren, ik hoop ook op een mooie draft voor chicago en eventueel mirotic die komt hoop ik op een mooie en goede off season van de Bulls

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen