NBA Update: Bryant geen free agent, James viert Halloween

Door

Yao Ming & Kobe Bryant Attend NBA Fans Appreciation Day
Los Angeles Lakers’ baas Jim Buss heeft een einde gemaakt aan de speculaties over het aflopende contract van Kobe Bryant. Bryant’s contract bij de Lakers loopt aan het eind van dit seizoen af en levert hem dit jaar een salaris op van 30,5 miljoen dollar. Er was sprake van dat Bryant aan het einde van zijn contract free agent zou worden, waarna de Lakers hem een nieuw contract zouden aanbieden dat meer financiële flexibiliteit biedt.

Volgens Buss is daar geen sprake van. Hij noemt de 35-jarige Bryant zijn top prioriteit en zegt dat de Lakers met Bryant in gesprek zijn over een verlenging van zijn contract. Dat proces is alleen iets vertraagd door Bryant’s blessure. Het is nog altijd onbekend wanneer de sterspeler van de Lakers terugkeert in de NBA na een operatie aan zijn achillespees in april van dit jaar.

LeBron James viert Halloween
Aanstaande donderdag is het Halloween. Omdat de NBA dan al in volle gang is, vierde LeBron James het feest dit weekend alvast. James en zijn vrouw Savannah haalden een typische Halloween grap uit met zijn schoonvader. LeBron James filmde zijn vrouw die in Halloween kostuum haar vader de stuipen op het lijf jaagt.


Michael Beasley blijft bij de Heat
De Miami Heat heeft het roster teruggebracht tot vijftien spelers. Om aan de limiet van vijftien spelers voor het reguliere seizoen te voldoen, lieten ze Eric Griffin en Justin Hamilton vertrekken. Probleemkind Michael Beasley, die in september een ongegarandeerd minimaal contract kreeg, mocht blijven, net als Roger Mason Jr.

Een plek op het roster is voor Beasley nog geen garantie voor een langdurig verblijf in Miami. De Heat hoeft pas begin januari een beslissing te nemen over het ongegarandeerde contract van Beasley.

Blessure Harden lijkt mee te vallen
James Harden moest de laatste preseason wedstrijd tegen de Memphis Grizzlies al na zeven minuten verlaten met een knieblessure. Na een harde botsing met Quincy Pondexter bleef Harden even op het parket liggen om daarna naar de kleedkamer te strompelen.

Gelukkig voor de Rockets lijkt het allemaal wel mee te vallen. Harden’s knie is gekneusd door de botsing, maar er is verder geen schade.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen