NBA update: Brewer, Run Kobe Run, Nate in Amsterdam

Door

Sacramento Kings v Oklahoma City Thunder
De Houston Rockets lijken niet te stoppen met het binnenhalen van goede spelers. Ronnie Brewer heeft inmiddels ook een tweejarig contract getekend. Houston haalt hiermee een meer dan goede speler voor de bank binnen.

Brewer, vorig jaar spelend voor de New York Knicks en de Oklahoma City Thunder, staat bekend om zijn defensieve kwaliteiten. Hij zal achter starters James Harden en Chandler Parson de strijd om speeltijd op de vleugel aan moeten gaan met o.a. Francisco Garcia, Omri Casspi en Reggie Williams.

Shannon Brown FAIL

Shannon Brown is in Europa. De guard van de Phoenix Suns doet mee aan verschillende dunk contest. Brown was in 2010 een deelnemer aan de dunk contest van het NBA All-Star weekend. Hij staat bekend om zijn sprongkracht, maar afgelopen weekend ging het fout in Litouwen (zoals onderstaand filmpje pijnlijk duidelijk maakt).

Run Kobe Run!

Kobe Bryant en zijn coach Mik D’Antoni zijn er niet zeker van dat hij de seizoensstart zal halen. Wel blijven de berichten meer dan positief, want The Black Mamba loopt nog altijd voor op zijn revalidatieschema. Bryant is nu druk aan het rennen geslagen in een supersonisch loopapparaat.

Nate Robinson in Amsterdam

Shannon Brown is duidelijk niet de enige NBA speler die naar Europa is getrokken. Vanochtend zagen we deze foto voorbijkomen op het Instagramprofiel van Nate Robinson. Hij verbleef even in onze hoofdstad.

Nick Young werkt aan zijn skills

Sinds zijn toetreding tot de Los Angeles Lakers is Nick Young druk aan het trainen geslagen. Hij laat dit zien op zijn Instragram account. De zaken waar hij de afgelopen week op getraind heeft zijn: driepunters schieten en “posterizen”

Ty Lawson opgepakt

Afgelopen weekend is Ty Lawson gearresteerd in Colorado. De spelverdeler van de Denver Nuggets zou zich schuldig hebben gemaakt aan huiselijkgeweld en fysieke intimidatie. Overigens kost het slechts duizend dollar om Lawson op borgtocht vrij te kopen.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen