NBA Recap (75): James heerst opnieuw in Cleveland

Door

 

NBA Recap, een nieuwe rubriek op Sport Amerika, waarin we verslag doen van de gespeelde wedstrijden in de NBA. Welke spelers vielen er op en welke spelers vielen er door de mand, uiteraard met een videosamenvatting van de wedstrijd. Hierbij Editie 75.

Milwaukee Bucks at Orlando Magic 85-94

Dwight Howard scoorde 26 punten en pakte 20 rebounds en de Orlando Magic wonnen voor de vierde keer op rij een wedstrijd door de Milwaukee Bucks met 94-85 te verslaan. De Magic namen pas in het vierde kwart (22-11) afstand en niemand anders dan Hedo Turkoglu speelde daar een belangrijke rol in door in de laatste twaalf minuten tien punten voor zijn rekening te nemen.

Charlotte Bobcats at Toronto Raptors 98-91

Hoe vaker je verliest, hoe groter de kans wordt dat je een keer wint. Alleen zullen de Toronto Raptors ervan balen dat juist de Charlotte Bobcats, de ploeg met het slechtste record in de NBA, juist tegen hun een einde maakten aan een reeks van zestien nederlagen op rij. Reggie Williams scoorde 22 punten en D.J. Augustien was goed voor 11 punten en 10 assists in de 98-91 overwinning.

Miami Heat at Cleveland Cavaliers 111-87

Lebron James keerde voor de derde keer terug in Cleveland na The Decision. King James scoorde 28 punten en de Miami Heat hadden geen enkele moeite met de Cavaliers: 111-87. De Heat hebben nu acht van de laatste negen wedstrijden gewonnen en sloten in Cleveland de road trip af met een 5-1 record. Kyrie Irving, LBJ is een fan van hem, was goed voor 17 punten en 4 rebounds.

Sacramento Kings at Detroit Pistons 108-114

Stop de persen! De Detroit Pistons timmeren langzaam aan de weg naar boven. Rodney Stuckey scoorde 36 punten en de Pistons versloegen afgelopen vrijdag de Sacramento Kings met 114-108. De zesde overwinning in de laatste acht wedstrijden voor de ploeg van coach Lawrence Frank na een 4-20 start van het seizoen. Rookie Brandon Knight was goed voor 23 punten en 10 assists.

Minnesota Timberwolves at Houston Rockets 111-98

Kevin Love keerde met de Minnesota Timberwolves terug in Houston en de fans waren nog niet vergeten dat de power forward de Argentijn Luis Scola gebruikte als deurmat. Love was niet onder de indruk en scoorde 33 punten en pakte 17 rebounds in de 111-98 overwinning op de Rockets. Big man Nikola Pekovic was goed voor 30 punten en 12 rebounds, de man is in vorm.

New Orleans Hornets at New York Knicks 89-85

Het moest er een keer van komen. De Linning Streak kon niet voor eeuwig doorgaan. De New Orleans Hornets maakten met een 89-85 overwinning in de Madison Square Garden een einde aan een reeks van zeven overwinning op rij voor de New York Knicks. Trevor Ariza noteerde 25 punten en pakte 8 rebounds voor de Hornets. Jeremy Lin was goed voor 26 punten, 5 assists en 9 turnovers!

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen