NBA Recap (7): Pacers verslaan Celtics in Boston

Door

 

NBA Recap, een nieuwe rubriek op Sport Amerika, waarin we verslag doen van de gespeelde wedstrijden in de NBA. Welke spelers vielen er op en welke spelers vielen er door de mand, uiteraard met een videosamenvatting van de wedstrijd. Hierbij Editie 7.

Indiana Pacers at Boston Celtics 87-74

‘We hebben het vertrouwen dat we van iedereen kunnen winnen”, aldus Pacers’ coach Frank Vogel. Dat lukte. De Boston Celtics werden in eigen huis met 87-74 verslagen, dankzij een uitstekende verdediging. Danny Granger had 15 punten voor de ploeg die de Celtics na twee kwarten op 25 punten hielden.

Cleveland Cavaliers at Minnesota Timberwolves 98-87

De Minnesota Timberwolves kunnen nog niet overtuigen in eigen huis. De Cleveland Cavaliers leken op papier een eenvoudige tegenstander, maar de ploeg van point guard Kyrie Irving ging er met een 98-87 overwinning vandoor. Veteraan Antawn Jamison was goed voor 22 punten en 6 rebounds. Kevin Love blonk uit voor de T-Wolves (2-5) met opnieuw een double-double, 29 punten en 14 rebounds.

Houston Rockets at Oklahoma City Thunder 94-109

Kevin Durant & co maakten een einde aan een two game losing streak door de Houston Rockets met 109-94 te verslaan. Durant scoorde 26 punten en James Harden was goed voor 23 punten. De starters van de Thunder kregen in het vierde kwart de nodige rust, want de ploeg speelt nu drie dagen achter elkaar een wedstrijd.

Memphis Grizzlies at Utah Jazz 85-94

De Utah Jazz komen dit seizoen voor het eerst boven de .500 mark na een 94-85 overwinning op de Memphis Grizzlies. Al Jefferson scoorde 20 punten, maar het was de bank van de Jazz die het verschil maakte. De reservers waren goed voor 41 punten, 30 punten meer dan de reservers van de Grizzlies. De Jazz zijn nog altijd ongeslagen in eigen huis (4-0).

Golden State Warriors at Los Angeles Lakers 90-97

Alles wordt uit de kast gehaald om Kobe Bryant speelklaar te maken voor een wedstrijd. De superster heeft last van de pols en krijgt daar injecties voor om de pijn te stoppen. Het gaat niet ten koste van zijn spel, want Bryant was afgelopen vrijdag tegen de Golden State Warriors goed voor 39 punten.

Portland Trail Blazers at Phoenix Suns 77-102

De Portland Trail Blazers boekten overwinningen tegen de Oklahoma City Thunder en de Los Angeles Lakers, maar de Phoenix Suns lieten zich niet zomaar aan de kant zetten. Steve Nash noteerde 17 punten en 9 assists in de 102-77 overwinning op de Blazers die moe oogden. Dat gaat vaker gebeuren in een volgepropt seizoen is Portland coach Alvin Gentry van mening.

Foto: wikimedia commons.

 

Ook leuk om te lezen