NBA Recap (65): #LINSANITY #LINSANITY

Door

 

NBA Recap, een nieuwe rubriek op Sport Amerika, waarin we verslag doen van de gespeelde wedstrijden in de NBA. Welke spelers vielen er op en welke spelers vielen er door de mand, uiteraard met een videosamenvatting van de wedstrijd. Hierbij Editie 65.

New Jersey Nets at Detroit Pistons 92-109

Greg Monroe scoorde 18 punten en pakte 11 rebounds en de Detroit Pistons boekten hun vierde overwinning op rij door de New Jersey Nets met 109-92 te verslaan. Jonas Jerebko was goed voor 20 punten en Rodney Stukcey noteerde 19 punten voor de Pistons die nu een 8-20 record hebben in het oosten. Johan Petro scoorde 16 punten voor de Nets die voor de vijfde keer op rij verloren.

Portland Trail Blazers at New Orleans Hornets 94-86

De Trail Blazers zijn een compleet ander team on the road. Jamal Crawford scoorde 31 punten en voorkwam dat zijn ploeg opnieuw onderuit ging buiten de eigen Rose Garden. De New Orleans Hornets werden met 94-86 verslagen, de achtste nederlaag op rij overigens. Raymond Felton was goed voor 18 punten en vier belangrijke vrije worpen in de laatste minuut van de wedstrijd.

Dallas Mavericks at Minnesota Timberwolves 104-97

Kevin Love keerde terug van zijn schorsing en scoorde 32 punten en pakte 12 rebounds voor de Minnesota Timberwolves, alleen dat was niet genoeg voor de overwinning. Dirk Nowitzki, eindelijk in game shape, was goed voor 33 punten en de Dallas Mavericks boekten een sterke 104-97 overwinning in Minnesota. Jason Kidd keerde ook terug nadat hij zeven wedstrijden miste.

LA Lakers at New York Knicks 85-92

Ik heb er geen andere woorden voor: LINSANITY DOES IT AGAIN! Het sprookje duurt maar voort in New York. De spelverdeler scoorde 38 punten en deelde 7 assists uit in de 92-85 overwinning op de Los Angeles Lakers. Zijn schoten vielen, hij maakte DRose achtige layups tegenover Andrew Bynum en Pau Gasol en hij kreeg het publiek op de banken. Er werd zelfs ‘MVP’ gescandeerd.

Indiana Pacers at Memphis Grizzlies 92-98

Rudy Gay scoorde 21 punten, Marc Gasol was goed voor 15 punten en 7 rebounds en de Memphis Grizzlies boekten een knappe 98-92 overwinning op de Indiana Pacers. Een groot compliment gaat naar de bank van de Grizzlies die de starters de nodige rust gaven in de wedstrijd. David West noteerde 22 punten en 13 rebounds voor de Pacers die nu twee wedstrijden op rij hebben verloren.

Oklahoma City Thunder at Utah Jazz 101-87

Russel Westbrook scoorde 28 punten  en de Oklahoma City Thunder boekten afgelopen vrijdag een 101-87 overwinning op de Utah Jazz. De Thunder hebben nu een 21-6 record in de Western Conference en als beloning daarvoor mag coach Scott Brooks de Western All-Stars leidden tijdens de NBA All-Star Game in Orlando. Al Jefferson scoorde 20 punten en pakte 8 rebounds voor de Jazz.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen