NBA Recap (29): Rockets na overtime langs Hornets

Door

 

NBA Recap, een nieuwe rubriek op Sport Amerika, waarin we verslag doen van de gespeelde wedstrijden in de NBA. Welke spelers vielen er op en welke spelers vielen er door de mand, uiteraard met een videosamenvatting van de wedstrijd. Hierbij Editie 29.

New Orleans Hornets at Houston Rockets 88-90/OT

De Houston Rockets hadden een comfortabele voorsprong opgebouwd tegen de New Orleans Hornets, maar gaven die net zo eenvoudig weg in het vierde kwart. De Rockets wisten slechts zeven punten te maken en raakte slechts 3 van de 21 schoten. Overtime. Daarin stelde de thuisploeg orde op zaken. Kevin Martin was de grote man met 32 punten. Samuel Dalembert noteerde 15 punten en 17 rebounds. De Rockets hebben een 8-7 record, de Hornets een 3-12 record.

Dallas Mavericks at Utah Jazz 94-91

De Dallas Mavericks slaagden er als eerste ploeg in de NBA in om in Salt Lake City met een overwinning van het veld te lopen. Shawn Marion scoorde 22 punten, waaronder een belangrijke layup in de slotfase, om de sterke Utah Jazz te verslaan. De wedstrijd kenden vier technische fouten en Jazz speler Derrick Favors mocht eerder gaan douchen nadat hij de bal in het publiek gooide als protest tegen een beslissing van de scheidsrechter. De Mavs hebben nu een 9-7 record, de Jazz een 9-5 record.

Los Angeles Lakers at Miami Heat – Game of the Day!

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen