NBA Recap (124): Oklahoma wint! Love 51 punten

Door

 

NBA Recap, een rubriek op Sport Amerika, waarin we verslag doen van de gespeelde wedstrijden in de NBA. Welke spelers vielen er op en welke spelers vielen er door de mand, uiteraard met een videosamenvatting van de wedstrijd. Hierbij Editie 124.

Boston Celtics at Philadelphia 76ers 86-99

Een clash tussen twee ploegen die strijden om de titel in de Atlantic Division. De Philadelphia 76ers kwamen als winnaar uit de strijd door de Boston Celtics met 99-86 te verslaan. Elton Brand was goed voor 20 punten en 5 rebounds en Spencer Hawes noteerde 12 punten en 10 rebounds voor de Sixers. Paul Pierce scoorde 20 punten voor de Celtics die Mickael Pietrus met een stretcher het veld zagen verlaten na een vervelende val.

Minnesota Timberwolves at Oklahoma City Thunder 140-149/2OT

Lees ik het goed? Ja, het klopt. De Oklahoma City Thunder verslaan de Minnesota Timberwolves na twee verlengingen. Een avond waar de mensen die achter de tafel de scores bijhouden lamme handen hebben gekregen van het schrijven. Kevin Love scoorde 51 punten, waaronder 7 driepunters, en pakte 14 rebounds voor de Wolves. Kevin Durant was goed voor 40 punten en 17 rebounds.

Dallas Mavericks at San Antonio Spurs 87-104

De San Antonio Spurs misten spelverdeler Tony Parker, maar versloegen in eigen huis alsnog de Dallas Mavericks. Manu Ginobili was goed voor 11 punten en 7 assists en benadrukte na afloop dat het een echte teamprestatie was. De Spurs waren als team goed voor 28 assists en beter in de rebounds dan de Mavericks (54 om 34). Danny Green werd met 18 punten topscorer van de wedstrijd.

Portland Trail Blazers at LA Lakers 96-103

Ramon Sessions voelt zich als een vis in het water in Los Angeles. De 25-jarige spelverdeler begon tegen de Portland Trail Blazers als starter aan de wedstrijd en bedankte coach Mike Brown en de fans in het stadion met 20 punten en 11 assists. Andrew Bynum was goed voor 28 punten en 9 rebounds en Kobe Bryant noteerde 18 punten en de Lakers versloegen de Trail Blazers met 103-96.

Denver Nuggets at Utah Jazz 102-121

Al Jefferson scoorde 23 punten en pakte 8 rebounds, Gordon Hayward noteerde 15 punten, 7 rebounds en 7 assists en de Utah Jazz blijven maar door gaan met winnen, nu moesten de Denver Nuggets eraan geloven. De zesde zege op rij voor de Jazz die azen op de achtste plaats in de Western Conference. Sterker nog, de Jazz staan nu samen met Houston en Denver op een gedeelde zevende plaats.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen