NBA Recap (11): Sixers tellen mee in het oosten

Door

 

NBA Recap, een nieuwe rubriek op Sport Amerika, waarin we verslag doen van de gespeelde wedstrijden in de NBA. Welke spelers vielen er op en welke spelers vielen er door de mand, uiteraard met een videosamenvatting van de wedstrijd. Hierbij Editie 11.

Indiana Pacers at Philadelphia 76ers 86-96

De Philadelphia 76ers (6-2) tellen weer mee in de Eastern Conference. De ploeg van coach Doug Collins boekte afgelopen maandag tegen de Indiana Pacers de vijfde overwinning op rij. Andre Iguodala was goed voor 20 punten, 9 rebounds en 5 assists voor de Sixers die met een 15-3 run in het derde kwart afstand namen van de Pacers (6-3 record).

Minnesota Timberwolves at Toronto Raptors 87-97

Andre Bargnani scoorde 31 punten voor de Toronto Raptors in de 97-87 overwinning op de Minnesota Timberwolves. Het duel had een Spaanse tint dankzij de twee spelverdelers, José Calderon en Ricky Rubio. Calderon won het onderlinge duel: 14 punten en 6 assist tegenover 10 punten en 6 assists van Rubio.

Atlanta Hawks at New Jersey Nets 106-101

Het nieuwe NBA seizoen is inderdaad maf. We zijn pas net onderweg, maar de Atlanta Hawks stonden afgelopen maandag al voor de derde keer tegenover de New Jersey Nets. De Hawks (7-3) wisten de Nets ook deze keer te verslaan, Josh Smith was goed voor 26 punten en 6 rebounds.

Klik hier voor de samenvatting

Charlotte Bobcats at New York Knicks 87-91

Het was geen prettige wedstrijd om naar te kijken, daarvoor gingen er teveel schoten mis, maar de New York Knicks bleven erin geloven en versloegen de Charlotte Bobcats met 91-87. De Knicks revancheerden zich van de beschamende nederlaag een week geleden tegen de Bobcats. Carmelo Anthony scoorde 22 punten, Tyson Chandler had 20 punten en 13 rebounds.

Detroit Pistons at Chicago Bulls – Game of the Day

New Orleans Hornets at Denver Nuggets 94-81

De New Orleans Hornets maakten een einde aan de zegereeks van de Denver Nuggets. Carl Landry (21 punten) en Chris Kaman (20 punten en 7 rebounds) waren een maatje te groot voor de Nuggets die hun eerste nederlaag leden in zes wedstrijden.

Foto: wikimedia commons.

 

Ook leuk om te lezen