NBA Plays-off: Uitslag 2e ronde Jordan FTW Division

Door

In totaal 64 plays verspreid over vier divisies. In de komende weken gaat SportAmerika op zoek naar de beste play van het seizoen 2012-2013. Jij bepaalt uiteindelijk wie er doorgaat naar de volgende ronde. Stem nu en laat horen waarom jij vindt dat juist deze play naar de volgende ronde moet. De eerste editie van de SportAm Plays-off. Vandaag: uitslagen tweede ronde in de Jordan FTW Division. UPSET-CITY!

Jordan FTW 3e ronde

#9 Kyrie Irving vs Toronto Raptors (Won 2e ronde met 56% tegen 44%)

Upset! De eerste nr. 1 seed is uit de SportAmerika Plays-off! Monta Ellis zijn gamewinner ging ten onder aan de driepunter die Kyrie Irving maakte tegen Toronto.

vs

#12 JR Smith vs Charlotte Bobcats. (Won 2e ronde met 54% tegen 46%)

Upset! Een van de hoogtepunten van het seizoen voor Chris Bosh was niet opgewassen tegen de kwikzilverige JR Smith, die met zijn buzzerbeater doorgaat naar de sweet sixteen van de plays-off.

—–

#6 Brandon Jennings vs Cleveland Caveliers (Won 2e ronde met 69% tegen 31%)

Upset! De save van Joakim Noah was niet genoeg om Marco Bellinelli in de SportAmerika Plays-Off te houden. Jennings schakelde ook zijn laatste play uit.

vs

#10 DeMar DeRozan vs Orlando Magic. (Won 2e ronde met 59% tegen 41%)

Upset! Ook de als nummer twee geplaatste Nicolas Batum moet het hoofd buigen. Zijn gamewinner in overtime werd verslagen door de buzzerbeater van DeRozan tegen de Magic. Dit betekent dat de nr. 6 seed van Jennings nu de hoogst overgebleven play is in deze divisie. 

De derde ronde van de Jordan FTW Division vindt vanaf 21 mei plaats. Dus houdt de site in de gaten! Tot die tijd kun je alle plays en resultaten nog eens rustig terugkijken, dat kan hier.

Ook leuk om te lezen