NBA News: Portland aast op Hibbert

Door

 

Wat hebben Sam Bowie en Greg Oden gemeen met de Portland Trail Blazers? Beide heren haalden vanwege blessures nooit hun potentieel als dominante center onder de borden. Toch weerhoudt het de organisatie er niet van om het te blijven proberen, want er ligt een bod op tafel van 58 miljoen dollar verspreid over vier seizoenen om de talentvolle center Roy Hibbert binnen te halen.

Als Hibbert op 11 juli in gaat op het voorstel van de Blazers, dan hebben de Indiana Pacers drie dagen de tijd om het bod te evenaren en de 25-jarige All-Star te behouden voor de club. Portland GM Neil Olshey ziet in Hibbert een goede low-post speler die zijn plafond nog lang niet heeft bereikt. Kortom, een perfecte versterking in de line-up naast sterspeler en power forward LaMarcus Aldridge.

Ondertussen bouwen de Pacers ook verder aan de toekomst en maakten ze maandag bekend dat de 26-jarige guard George Hill voor vijf seizoenen bijtekent. Hill begon het afgelopen jaar als de back-up guard van Darren Collison, maar veroverde in de laatste weken van het reguliere seizoen een plaats bij de starting five.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen