NBA Music: ‘Don’t call it a comeback!’

Door

Los Angeles Lakers v Golden State WarriorsEr zijn dit NBA-seizoen al een aantal spelers teruggekeerd van langdurige blessures (Andrew Bynum, Kevin Love, Russell Westbrook en Derrick Rose). Al moeten de Chicago Bulls Rose opnieuw maanden missen. Er wordt toch het meest gewacht op de terugkeer van Kobe Bryant op het veld.

Love speelt als een MVP voor de Minnesota Timberwolves (24.9 punten, 13.6 rebounds en 4.5 assists). Westbrook maakt van de Oklahoma City Thunder weer een titelkandidaat, Bynum begint steeds meer minuten te maken voor de Cleveland Cavaliers en de Chicago Bulls zouden met Rose voor de eerste plaats gaan in de Eastern Conference. Helaas moet de spelverdeler weer onder het mes.

In Boston wordt met smart gewacht op de terugkeer van Rajon Rondo, maar alle schijnwerpers zijn gericht op Los Angeles waar de comeback van The Black Mamba steeds dichterbij komt. Bryant heeft al een aantal volledige trainingen bij de Lakers achter de rug en zegt zelf een comeback in de maand november niet uit te sluiten. De track die daar het best bij past begint met de tekst: ‘Don’t call it a comeback, I’ve been here for years‘. Een echte hiphop classic van de enige echte LL Cool J met het nummer ‘Mama said knock yo out’.

LL Cool J dropte deze track om iedereen de mond te snoeren die vonden dat zijn beste tijd als rapper voorbij was. Ik zie overeenkomsten tussen LL en Bryant. Kobe, een vechter dat hij is, wil ook bewijzen dat hij het niveau nog steeds aan kan. Afwachten of dat lukt, maar aan zijn instelling zal het zeker niet liggen.

Nod your head this Monday afternoon!

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen