NBA Lockout: LeBron achtervolgt door een vloek?

Door

 

Er gaat al enige tijd een gerucht rond dat LeBron James misschien een vloek rond zijn hoofd heeft. Dit mede door zijn ‘The Decision’, slechte karma en onverantwoorde opmerkingen op televisie en in de pers. Het is uiteraard een geintje, maar laten we het toch even bekijken:

1. De Miami Heat halen twee toppers binnen en vormen een Big Three die we in jaren niet meer gezien hebben. Hij belooft de wereld dat de Heat verschillende titels zullen behalen, waarna hij in de Finals helemaal verdwijnt net als Harry Potter met zijn invisible cloak.
2. Hij verlengt zijn contract met Ohio State, die dan het grootste schandaal in de geschiedenis van de school heeft waardoor Jim Tressel vertrekt.
3. Dezelfde overeenkomst werd bereikt met the University of Miami. Daarna volgden de aantijgingen waar prostituees en andere overtredingen aan het licht kwamen. Dit alles zorgde voor de teleurgang van het programma.
4. LeBron waagde zijn kans als een partner in de groep die de Red Sox bezitten om Liverpool FC te kopen. De Red Sox hadden wellicht de grootste meltdown in MLB-geschiedenis.

Zaterdagavond bezocht LeBron de Oregon Nike campus en stobd hij ook aan de zijlijn gedurende de college football wedstrijd van Oregon.

De Ducks waren voorafgaande van het duel in positie om richting national title game te gaan. Het was al heel merkwaardig dat ze die kans kregen en dus zouden ze die met beide handen moeten gegrepen hebben. Ze verloren met 38-35 van USC en kunnen het kampioenschap nu zo goed als vaarwel zeggen.

Het is allemaal wel grappig en een ongelukkige opeenstapeling van feiten, maar je moet toegeven dat het soms best wel lijkt alsof alles in het pad van de tweevoudige MVP tegenwoordig naar de knoppen gaat.

Foto: bloquin.com

Ook leuk om te lezen