NBA Highlight Reel: Wade stuurt Pistons het bos in

Door

Sacramento Kings v Miami Heat

Elke ochtend maakt de NBA-redactie van SportAmerika naast de NBA recap, waarin de belangrijkste wedstrijd(en) worden besproken, en een highlight reel van de mooiste momenten van de afgelopen nacht in het Amerikaanse basketball.

1. Wade dribbelt iedereen dol
In de recap stonden al spectaculaire highlights van Sterspeler Chris Bosh en rookie Justice Winslow, maar deze highlight van veteraan Dwyane Wade is bewaard voor de dagelijks Highlight Reel. Geniet van heerlijke moves van een vintage D-Wade.

2. Williams met de ASS-ist
Deze bal beland op een nogal gelukkige manier in de handen van Terrance Ross, die vervolgens keurig een driepunter raakt in het gewonnen duel tegen de Dallas Mavericks.

3. DeRozan scoort een fraaie alley-oop dunk
Soms zijn alley-oops te simpel, omdat de pass precies goed is. Wanneer dat niet het geval is, zien de dunks er vaak een stuk spectaculairder uit. Snap je wat ik bedoel? Zo niet, hier een voorbeeld van een matige pass van Corey Joseph met een heerlijke finish van DeMar DeRozan.

4. Kobe de Killer
Kobe Bryant is goed op dreef de laatste wedstrijden en vannacht wisten hij en zijn Los Angeles Lakers te winnen op bezoek bij de Denver Nuggets. Bryant was goed voor een season high 31 punten en gooide de wedstrijd op slot met deze tweepunter.

En dat werd zo gevierd: grappige link van een juichende Lakers bank.

5. Guess Kyrie has his swagger back!
We zijn blij dat je terug bent mijnheer Irving.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen