NBA Highlight Reel: Mijlpaal voor LeBron, Porzingis DUNKS

Door

lebron

Elke ochtend maakt de NBA-redactie van SportAmerika naast de NBA recap, waarin de belangrijkste wedstrijd(en) worden besproken, een highlight reel van de mooiste momenten van de afgelopen nacht in het Amerikaanse basketball.

1. Mijlpaal voor LeBron James
LeBron James is meestal de jongste speler ooit om een bepaalde prestatie neer te zetten. Zo ook om de grens van de 25.000 punten te overschrijden. Met zijn 30 jaar en 307 dagen deed hij tijdens een zege in Philadelphia beter dan de 31 jaar en 151 dagen van Kobe Bryant. Hij had ook de op vier na minste wedstrijden nodig (914). Enkel Wilt Chamberlain (691), Michael Jordan (782), Kareem Abdul-Jabbar (889) en Oscar Robertson (917) waren sneller.

2. The King dunks with style
Om zijn nieuwe mijlpaal te vieren, dunkte LeBron James een vette alley-oop in Philadelphia!

3. Rivers to DJ
Voor één keer was het eens niet Chris Paul die de assist gaf voor een geweldige alley-oop van DeAndre Jordan. Tegen de Phoenix Suns was het Austin Rivers die de perfecte pass gaf aan DJ.

4. POOORRRZZIINNGIIIISSS!
Kristaps Porzingis heeft dit seizoen nog niet teleurgesteld. De Letse rookie van de New York Knicks scoorde dertien punten en pakte veertien rebounds tegen de San Antonio Spurs. Zijn hoogtepunt was een lekkere putback over LaMarcus Aldridge!

5. Nerlens Noel met de du…FAIL!
De Philadelphia 76’ers speelden een zeer verdienstelijke wedstrijd tegen de Cleveland Cavaliers. Nerlens Noel scoorde veertien punten, maar had er eigenlijk zestien moeten maken…

Foto: Twitter

Ook leuk om te lezen