NBA Highlight Reel: Triple-double voor The Greek Freak

Door

Anteto

Elke dag maakt de NBA-redactie van SportAmerika naast de NBA Recap, waarin de belangrijkste wedstrijden worden besproken, een highlight reel van de mooiste momenten van de afgelopen nacht in het Amerikaanse basketball.

1. Giannis Antetokounmpo noteert zijn eerste triple-double ooit
De Milwaukee Bucks versloegen vannacht de Golden State Warriors met 108-95. Het betekende het einde van de zegereeks van de ploeg uit Oakland. Giannis Antetokounmpo had met een triple-double een belangrijk aandeel in de overwinning van de Bucks. 

2. Jordan Hill zet Ersan Ilyasova op een poster
De Indiana Pacers verloren vannacht ruim van de Detroit Pistons: 118-96. De Pacers staan nu op een vijfde plaats in de Eastern Conference met dertien overwinningen en negen nederlagen. Ondanks de nederlaag zorgde Jordan Hill toch nog voor een hoogtepunt.

3. Anthony Davis dunkt over Pau Gasol
Het was vannacht een mooi gevecht tussen de Chicago Bulls en New Orleans Pelicans. De Bulls trokken uiteindelijk aan het langste eind: 98-94. Een van de hoogtepunten van de wedstrijd was deze dunk van Anthony Davis.

4. The lob, the jam!
De Los Angeles Clippers wonnen vannacht alweer voor de zevende keer in de laatste tien wedstrijden. Chris Paul blonk uit tegen de Brooklyn Nets (105-100). De point noteerde vijftien punten en veertien assists. Dit was er één van.

5. Damian Lillard!
De New York Knicks boekten vannacht een prima overwinning op de Portland Trail Blazers. In het Moda Center werd het 112-110. De rookie Kristaps Porzingis speelde niet zijn beste wedstrijd voor de ploeg uit New York. Hij noteerde nul punten, drie rebounds en twee turnovers.

Foto: NBA/Twitter

Ook leuk om te lezen