NBA Highlight Reel: GODzingis met de Dream Shake

Door

porzingis

Elke ochtend maakt de NBA-redactie van SportAmerika naast de NBA recap, waarin de belangrijkste wedstrijd(en) worden besproken, en een highlight reel van de mooiste momenten van de afgelopen nacht in het Amerikaanse basketball.

1. Porzingis met wat rookie-op-rookie action
Met de wedstrijd begint hij beter en beter te worden en de hype rondom de Let groeit en groeit. Er gaat geen duel voorbij zonder een spectaculaire highlight van Kristaps Porzingis. Dit keer nam hij rookie Frank Kaminsky te grazen met een best wel soepele uitvoering van de Dream Shake. GODzingis is real en was bovendien goed voor een career high 29 punten in de overwinning op de Charlotte Hornets.

2. Whiteside blockt zichzelf naar elite-rijtje
Hassan Whiteside noteerde gisteren zijn tweede triple-double uit zijn loopbaan. In het duel met de Minnesota Timberwolves, dat overigens verloren werd, was de lange center goed 22 punten, 14 rebounds en 10 blocks. Het gebeurt niet vaak dat een speler minimaal tien blocks haalt en dat is te zien in het volgende rijtje.

3. Bogut is een blije boy
Andrew Bogut had een lekker dagje. Hij begon als startende center voor de Golden State Warriors, waarmee hij in een spannend duel won van de Toronto Raptors en daarmee nog steeds ongeslagen is na twaalf wedstrijden. “Twelve and donuts!” Als je teamgenoten dan ook nog eens lekker aan het spelen zijn, terwijl jij op de bank zit. Ja, dan doe je een gek dansje!

4. R.Kelly: “I believe I can… hit a three-point shot”
R.Kelly, de beste R&B-zanger ooit, zong gisteren het Amerikaanse volkslied voorafgaand aan het duel tussen de Brooklyn Nets en de Atlanta Hawks. Om even op te warmen rookte de man achter de Space Jam soundtrack een sigaartje en schoot hij een balletje. En dat ging best lekker.

5. Topscorer per schotgebied
Ter afsluiting een mooie infographic van Kirk Goldsberry. Doe er je voordeel mee.
38gHyZZ

Foto: Getty Images

3 Reacties
  1. robin 5 jaar ago

    Gaan jullie nog college basketball updates geven?

  2. Ties 5 jaar ago

    LOL! Om dat dansje van Bogut heb ik met m’n vrienden ook al om moeten lachen en al snel stonden we hem alle drie na te doen 😛

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen