Napoli voor de tweede keer in vier dagen getrade

Door

Afgelopen vrijdag werd hij door de Angels nog samen met Juan Rivera naar de Blue Jays gestuurd in ruil voor outfielder Vernon Wells. Het is voor de catcher, die ook op het eerste honk kan spelen, te hopen dat hij zijn koffers nog niet had uitgepakt, want op dinsdag werd hij al weer naar de Rangers gestuurd in ruil voor reliever Frank Francisco.

Napoli sloeg vorig seizoen .238 met 26 home runs en 68 RBIs en speelde iets meer wedstrijden op het eerste honk dan als catcher. Voor de Rangers vult hij het gat op dat Bengie Molina achterliet na zijn vertrek uit Texas na de World Series.

Napoli zal eerste honk spelen op dagen dat de tegenstander een linkshandige werper op de heuvel heeft staan, omdat de linkshandige eerste honkman Moreland moeite heeft met slaan op lefties. Met Napoli voegen de Rangers, de grote rivaal van zijn oude team de Angels, een nieuwe ‘power bat’ toe aan de lineup.

Eerder tekende Adrian Beltre al een nieuw contract en ze hadden al de beschikking over MVP Josh Hamilton, Nelson Cruz, Michael Young en Ian Kinsler.

Francisco is de laatste toevoeging in de nieuwe bullpen van de Blue Jays. Eerder werden al Octavio Dotel en Jon Rauch toegevoegd aan een bullpen waar ook Jason Frasor deel van uitmaakt. Deze vier werpers zullen tijdens Spring Training vechten om de closer positie. Francisco had vorig jaar een 6-4 record met een ERA van 3.76 en 2 saves voordat hij de closer positie verloor aan fenomeen Neftali Feliz.

Foto: mlblogs.mlblogs.com

Ook leuk om te lezen