MLB Update: ‘Het loont om vals te spelen’

Door

Washington Nationals v Detroit TigersDe St. Louis Cardinals hebben zich versterkt op de shortstop positie door free agent Jhonny Peralta voor vier jaar en 52 miljoen dollar vast te leggen. Peralta kan zich nu dus focussen op een nieuwe start in zijn loopbaan nadat hij afgelopen seizoen voor 50 wedstrijden werd geschorst vanwege zijn rol in de Biogenesis-zaak.

En daar is niet iedereen over te spreken. Check de tweet van Arizona Diamondbacks’ pitcher Brad Ziegler:

De Cardinals, die in de 2013 World Series verloren van de Boston Red Sox, hebben zich ook versterkt in het outfield met de komst van Peter Borjous van de Los Angeles Angels. Borjous behoort sinds 2010 bij de beste vijf verdedigende center fielders als je kijkt naar de stat UZR/150 (bron: FanGraphs).

  • Peter Borjous +20.2
  • Carlos Gomez +18.2
  • Jacoby Ellsbury +13.7
  • Michael Bourn +9.9
  • Denard Span +9.5

David Freese bewandelde de omgekeerde weg in de 4-player trade en mag zich nu de nieuwe derde honkman van de Angels noemen. De 2011 World Series MVP toonde zijn klasse door de fans in St. Louis te bedanken:

Brian McCann de nieuwe catcher van de Yankees
Brian McCann heeft een vijfjarig contract ter waarde van 85 miljoen dollar getekend bij de New York Yankees. De voormalig catcher van de Atlanta Braves heeft ook een optie voor een zesde seizoen in The Bronx. McCann was in 2013 goed voor een .256/.336/.461 battingline met 20 home runs en 57 binnen geslagen punten.

Duidelijk een upgrade voor de Yankees die afgelopen seizoen besloten om Russel Martin te laten gaan en de positie van catcher opvulden met het trio Chris Stewart, Francisco Cervelli en Austin Romine.

Los Angeles Dodgers’ pitcher Hyun-Jin Ryu in een Zuid-Koreaanse Noodles Commercial.

Foto: Getty Images

1 Reactie
  1. Erwt 7 jaar ago

    Goede actie van Ziegler!! Als de spelers zich nu wat meer zouden uitspreken.. Jammer dat de meesten zich stilhouden. Terwijl zij volgens mij meer invloed kunnen hebben op deze materie dan zij tot nu toe hebben laten zien.
    Gedoe met soapie Arod moddert ook maar voort. Begreep dat dit nog wel eens héél lang kan gaan duren. Dus die zien we gewoon weer met Spring training. Of die Cashman is het beu en loost de hoe dan ook ‘besmette’ homerun-hitter van NYY..

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen