MLB Update: David Ortiz dreigt wederom met vertrek

Door

World Series - Boston Red Sox v St Louis Cardinals - Game FiveDavid Ortiz zei in het televisie programma Sports Final dat het tijd is om een andere club te zoeken wanneer hij geen langdurig contract ontvangt van de Boston Red Sox. De 38-jarige slugger hoopt echter dat het niet zover komt. “Ik wil graag mijn loopbaan afsluiten bij de Red Sox. Ik heb het hier naar mijn zin.”

In 2007 tekende Ortiz voor het laatst een langdurig contract bij de ploeg waar hij al elf jaar voor speelt (vier jaar ter waarde van 52 miljoen dollar). Sindsdien klopt de aangewezen slagman elke winter aan de deur van de general manager voor een long term deal, maar meer dan een tweejarig contract in de zomer van 2013 kreeg Ortiz niet.

Short Hops

  • Jeremy Remy keert in het seizoen 2014 terug als co-commentator bij NESN. Een wedstrijd van de Boston Red Sox is toch niet hetzelfde zonder Rem Dawg

  • Altijd al willen weten hoeveel vriendinnen Stephen Strasburgh en Anthony Rendon van de Washington Nationals hebben? Dit kleine meisje wilde het graag weten:

  • Alex Rodriguez heeft 5000 dollar en gratis donuts aangeboden gekregen om te coachen in de Summer League. De Torrington Titans in de Futures Collegiate Baseball League zouden graag A-Rod toe willen voegen aan hun staff.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen