Milwaukee Bucks stoppen zegereeks Dallas Mavericks

Door

Na twaalf winstpartijen op rij voor de Dallas Mavericks is er maandagavond er een einde gekomen aan die serie. In het eigen American Airlines Center verloren de Mavs met 103-99 van de Milwaukee Bucks. Voor de bezoekers was het pas derde winstpartij in elf uitwedstrijden.

Grote uitblinker bij de Bucks was Brandon Jennings. De 21-jarige Point Guard had met 23 punten en 10 assists een groot aandeel in de verrassende overwinning. ,,Dat wij hier, op bezoek, een zege kunnen boeken op een team dat zo’n serie winstpartijen had neergezet, doet ons heel erg goed,” aldus de uitblinker.

Er leek geen vuiltje aan de lucht voor de thuisploeg, want gedurende het tweede kwart had de ploeg van Mavs-coach Rick Carlisle een voorsprong van twintig punten genomen. Het bleek uiteindelijk niet genoeg. Waar zaterdag een voorsprong van 25 punten werd verspeeld tegen de Utah Jazz, maar uiteindelijk nog wel werd gewonnen, lukte dat maandagavond niet meer. ,,We laten te vaak momenten van verslaping zien,” oordeelde Carlisle na afloop. ,,Ik zal harder moeten gaan coachen en de spelers zullen meer met hun hoofd moeten gaan spelen. Want het zal echt veel beter moeten dan wat wij vanavond hebben laten zien.”

Foto: jprisching.visualsociety.com

Ook leuk om te lezen