Miami Heat weet weer wat winnen is

Door

1recap1

 

Miami Heat @ Sacramento Kings 128 -99
Miami Heat had na twee verloren wedstrijden op rij iets recht te zetten. Een bezoek aan de Sacramento Kings was precies wat het team nodig had. Guard Mario Chalmers had met vierendertig punten de wedstrijd van zijn leven. LeBron James scoorde daarbij twintig punten en zeven assists. Voor de Kings had Isaiah Thomas een goede wedstrijd. Hij vestigde een persoonlijk punten record door vierendertig punten te maken, het was alleen niet genoeg voor een overwinning.

Atlanta Hawks @ Washington Wizards 83 – 93
John Wall maakte voor het eerst dit seizoen minuten op het veld voor de Wizards en dat hielp gelijk zijn team naar de overwinning. Veertien punten maakte Wall en daarmee gaf hij net het zetje dat de de Wizards nodig hadden om de Atlanta Hawks te verslaan. Bradley Beal en A.J. Price maakte beiden zestien punten. Het is de eerste keer dit seizoen dat de Wizards twee wedstrijden achter elkaar winnen.

Chalotte Bobcats @ Indiana Pacers 88 – 96

David West is dit jaar een van de steunpilaren van de de Indiana Pacers en die status zette hij in de wedstrijd tegen de Charlotte Bobcats extra kracht bij door de eerste triple-double van zijn carriere te maken. West had veertien punten, twaalf rebounds en tien assists. Samen met George Hill (19 punten) was west de grote factor in het winnen van de wedstrijd.

Houston Rockets @ Philidelphia 76’ers 100 – 107

Jrue Holiday bewijst dit seizoen keer op keer dat hij de go-to guy is voor de 76’ers. Met dertig punten was hij er persoonlijk verantwoordelijk voo dat zijn team de wedstrijd won. Na vijf verliespartijen viel er dus weer iets te vieren voor Philidelphia. Thaddeus Young deelde mee in de vreugde met achtien punten en twaalf rebounds. James Harden maakte negentwintig punten voor Houston.

Utah Jazz @ Detroit Pistons 90 – 87
De Utah Jazz wisten de wedstrijd te winnen na vijftien punten achter gestaan te hebben. Het team deed dat vooral door het goede spel van Al Jefferson. De ‘big man’ was met twintig punten en tien rebounds de best presterende speler voor Utah. Randy Foye en Paul Millsap hadden beiden zeventien punten. Voor de Pistons was Brandon Knight met zestien punten de grote man.

Phoenix Suns @ Chicago Bulls 97 -81
Zonder Derrick Rose weten de Chicago Bulls geen constant goede resultaten neer te zetten. De ene keerwinnen de Bulls verassend maar de andere keer kunnen ze opeens niet thuis geven. Tegen de Suns was het laatste het geval. Na twaalf verlieswedstrijden buiten huis wisten de Suns weer eens te winnen. Luis Scola was met tweeëntwintig punten topscorer, Michael Beasley had er twintig.

Memphis Grizzlies @ Dallas Mavericks 83 – 104
De Dallas Mavericks wisten gisteravond verassend te winnen van de Memphis Grizzlies. De ongeïnspireerde Grizzlies warden vooral van achter de driepuntslijn weggeschoten. Elf van de zeventien Dallas pogingen gingen raak. Iedere starter voor de Dallas Mavericks maakte tien of meer punten. Dirk Nowitzki deed het het beste met zeventien punten.

 

Ook leuk om te lezen