Mat Latos en Michael Morse naar Los Angeles Dodgers

Door

CLF8x9ZUYAEU7dp

De Los Angeles Dodgers hebben de starting rotation achter de 1-2 punch Clayton Kershaw en Zack Greinke versterkt met de 27-jarige Mat Latos. Dat meldt ESPN. Naast Latos komt ook eerste honkman Michael Morse over van de Miami Marlins en de 34e keuze in de 2016 MLB Draft in ruil voor drie Minor League pitchers.

Latos, die voorafgaande aan het seizoen de overstap maakte van de Cincinnati Reds naar Miami, heeft een 4.48 ERA in zestien starts bij de Marlins, maar zijn 3.34 FIP geeft aan dat de rechtshandige pitcher zélf goed aan het presteren is. In zijn laatste drie wedstrijden voor de ploeg uit South Beach gaf hij in 20 innings slechts elf honkslagen en vier runs op met negentien strikeouts en een 1.80 ERA.

Morse slaat dit seizoen slechts .214/.277/.314 van het veld met een -0.7 WAR. Pikant detail is dat de 33-jarige power hitter vorig jaar de World Series won in dienst van de San Francisco Giants, de grote rivaal van de Dodgers.

Update
De Atlanta Braves maken er een three-team trade van. Alex Wood, Jim Johnson, Luis Avilan en Minor Leaguer Jose Peraza gaan naar de Dodgers in ruil voor Hector Olivera (tekende twee maanden geleden nog voor zes jaar en 62,5 miljoen dollar), Zack Bird en de geblesseerde pitcher Paco Rodriguez.

Foto: Twitter

Ook leuk om te lezen