Masterson gooit Indians naar winst

Door

Pitcher Justin Masterson won zijn vijfde opeenvolgende start, Jack Hannahan sloeg twee home runs en Shin-Soo Choo bracht drie runs binnen met een home run. De Cleveland Indians wonnen zo met 9-4 van de Kansas City Royals dinsdagavond. De Indians staan op 14-8, hun beste start sinds 2007 toen ze 96 wedstrijden achter elkaar wisten te winnen.

Masterson liet drie runs en vijf hits toe in 6 2/3 inning. Een jaar geleden startte de rechtshandige pitcher 0-5, verloor hij 11 opeenvolgende wedstrijden over twee seizoenen en won 17 wedstrijden lang niet.

Hij is een andere pitcher in 2011 en de Indians zijn een andere ploeg.

Cleveland sloeg vijf home runs en won zo zijn achtste opeenvolgende thuiswedstrijd, niet slecht voor een team waarvan iedereen dacht de laatste te staan in hun divisie.

Hannahan sloeg zijn home runs in de derde en vijfde inning tegen pitcher Luke Hochevar en Choo wist te scoren in de zevende inning tegen reliever Louis Coleman om de score op 7-3 te brengen. Grady Sizemore sloeg een home run in de achtste inning en was 3-4 voor de avond.

Melky Cabrera sloeg een home run en Alex Gordon had een hit voor de 19e opeenvolgende wedstrijd voor Kansas City. De Royals verloren hun 4e op rij en zeven van de negen nadat ze 10-4 startten.

,,Het heeft geen effect op ons zelfvertrouwen,” zei Royals designated hitter Billy Butler. ,,Kijk naar wat we hebben gedaan. We hadden de kans om te winnen zelfs toen we achterstonden. We moeten er ons door heen slaan. Je blijft naar de stadions gaan om te winnen.”

Vanavond nemen beide teams het terug op tegen elkaar.

Foto: cdn2.sbnation.com

 

Ook leuk om te lezen