Mariners scoren drie touchdowns tegen Rangers

Door

De Texas Rangers hebben de beste offence in de Majors en een goede pitching staff. De Seattle Mariners hebben aardige werpers, maar een ondermaatse slagploeg.

Het is dan ook volkomen logisch dat de Mariners afgelopen nacht met 21-8 van de Rangers wonnen in een wedstrijd, die meer op football leek. That’s baseball for ya!

Blackjack

In totaal scoorden de M’s gisteren drie touchdowns dankzij twee three-run homeruns van de Smoakmonster Justin Smoak (foto) en homeruns van Dustin Ackley en Jesus Montero. Montero kwam een triple te kort voor de cycle in een wedstrijd waarin hij drie op vier ging met twee vrije lopen en vier RBI’s.

Holland

De offensieve uitbarsting kwam er tegen Rangers’ starter Derek Holland, die in 1,2 innings acht punten opgaf. Zijn vervanger Yoshinori Tateyama deed het vervolgens nog slechter: in 0,2 innings gaf hij ook acht punten op.

Puntenverschil
Mede dankzij de wedstrijd van gisteren hebben de Mariners dit seizoen nu meer punten gescoord dan tegen: 218 om 216. Een flinke verrassing, aangezien niemand had verwacht dat ze kans zouden maken boven .500 te spelen. Dat doen de M’s niet, maar het puntenverschil geeft aan dat hun W-L record van 23-30 aan de lage kant is.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen