Manny Ramirez gearresteerd vanwege huiselijk geweld

Door

Manny Ramirez, de gepensioneerde ex-speler van onder andere de Boston Red Sox, is maandagavond thuis gearresteerd in Florida. De reden voor zijn arrestatie is dat hij zijn vrouw mishandeld zou hebben.

De 32-jarige Juliana, de vrouw van Manny, had de politie gebeld met het verhaal dat haar man geslagen zou hebben tijdens een discussie. De ex-MLB’er ontkende dat en gaf aan dat hij alleen zijn vrouw bij haar schouders had vastgepakt. Daarbij zou ze volgens Manny wel haar hoofd hebben gestoten.

De World Series MVP van 2004 werd vervolgens meegenomen naar Broward Main Jail, in Fort Lauderdale. Daar moest hij tot diep in de nacht blijven.

Ramirez ging in april plotseling met pensioen toen hij te horen had gekregen dat hij 100 wedstrijden geschorst zou worden na het overtreden van de MLB doping regels.

Zijn beste prestaties leverde hij bij de Boston Red Sox. Daar speelde Ramirez 7,5 seizoen en won met die ploeg in 2004 en 2007 de World Series. Tevens werd hij in 2004, toen de Red Sox voor het eerst sinds 1918 zich weer de beste van Amerika mochten noemen, verkozen tot MVP.

Na ruzie met het management in Boston verkaste hij naar de Los Angeles Dodgers en speelde hij ook nog voor de Chicago White Sox. Dit seizoen zou hij gaan spelen voor de Tampa Bay Rays.

Foto: tbo.com

1 Reactie
  1. Peter R 6 jaar ago

    Kunnen we deze zeker ook scharen in de categorie “Manny being Manny”.

    Die man (of Manchild zoals een journalist van de Boston Globe hem omschreef) heeft een steekje los.

    Maar ik zal nooit vergeten hoe belangrijk hij was voor Boston.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen