Manning en Broncos winnen gemakkelijk van Raiders

Door

Oakland Raiders v Denver Broncos

De Denver Broncos (3-0) hadden zoals verwacht geen moeite met de Oakland Raiders (1-2) tijdens Monday Night Football. De Broncos wonnen met 37-21 dankzij wederom een sterke wedstrijd van Peyton Manning

De Broncos draaiden vanaf het begin de duimschroeven flink aan, Manning gooide in de eerst helft maar liefst drie touchdowns naar respectievelijk Eric Decker, Wes Welker en Julius Thomas. Twee field goals van kicker Matt Prater maakte er zodoende halverwege al 27-7 van en op dat moment was de wedstrijd al gespeeld. Peyton Manning zou de wedstrijd beëndigen met 32-uit-37 voor 374 yards en drie touchdowns.

De Raiders maakten vrijwel geen fouten en hadden zelfs een voordeel wat betreft turnovers (twee voor de Broncos tegenover nul voor de Raiders). Maar de Raider offense kon simpelweg niet wedijveren met die van de Broncos. Darren McFadden, die de vorige twee weken zeer succesvol was als runningback, kwam tot slechts negen yards uit twaalf pogingen, als quarterback tijdens een trick play kwam McFadden tot meer yards: hij gooide in het derde kwart een touchdown pass van zestien yards naar fullback Marcel Reece.

Tot slot raakten de Raiders in het vierde kwart ook nog hun quarterback Terrelle Pryor (19-uit-28 voor 281 yards en één TD) kwijt aan een hersenschudding. Mocht Pryor hier niet op tijd van herstellen dan zal de eerder afgeserveerde Matt Flynn volgende week zijn plaats innemen.

Volgende week kan Manning uitkijken naar de Philadelphia Eagles (1-2) die op bezoek komen in Denver. Oakland keert weer terug naar het O.co Coliseum en krijgt de nog winloze Washington Redskins (0-3) op bezoek.

Foto: Getty Images

1 Reactie
  1. Cees 7 jaar ago

    Heerlijke eerste helft. Erg van genoten! Beetje jammer alleen dat FOX de uitzendingen pas start bij Kick-off zowel bij SNF en MNF. De MNF kick-off is vervallen helaas… En soms missen ze zelfs een stukje van de uitzending. Maar goed. Manning is overigens “on fire”. Wat een held. Hij was ook zichtbaar ontevreden met de prestaties in de tweede helft. Heerlijk zo’n sportman.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen