Mallett ziek tijdens bezoek aan Panthers

Door

Ryan Mallett, quarterback van de Arkansas Razorbacks, was ziek tijdens zijn bezoek aan de Carolina Panthers op 9 april en moest daardoor afspraken afzeggen. Er circuleerden daarna geruchten dat Mallett ziek was geworden omdat hij het te laat en te bont had gemaakt de dag ervoor.

Zijn vertegenwoordiger J.R. Carroll weerlegt die geruchten. Volgens Carroll ging de quarterback samen met Alabama Crimson Tide wide receiver Julio Jones naar een restaurant, wandelden even door Charlotte en keerde hij om 10 uur terug naar zijn hotelkamer omdat hij zich niet goed voelde.

Hij ging naar de Panthers, had een samenkomst met offensive coördinator Rob Chudzunski maar voelde zich te slecht om naar andere vergaderingen te gaan.

,,Ik ben er vrij zeker van dat Ryan echt erg ziek was,” zei Carroll. ,,Hij zei me dat hij ziek was de nacht ervoor. En ik weet zeker dat Ryan niet was uitgeweest de avond ervoor. Dat weet ik wel zeker, hij is geen idioot.”

Een medewerker van de Panthers zei dat Mallett de avond dat hij aankwam dineerde met de coaches van Carolina en dat hij de volgende ochtend liet weten dat hij niet naar het ontbijt kon komen omdat hij zich misselijk had gevoeld de hele nacht.

,,We hebben Ryan verteld dat hij op zijn kamer moest blijven zolang hij zich slecht voelt,” zei een medewerker van de Panthers. ,,We hebben hem dan naar de luchthaven gebracht later die namiddag voor zijn geplande vlucht. Jammer, maar het is niet anders.”

Foto: profootballzone.com

 

Ook leuk om te lezen