Lucky Len: Strijdt tegen de wilde wereld

Door

Geen rubriek werd de afgelopen jaren met zoveel hoongelach ontvangen als Lucky Len. Zat ik er wel eens naast? Zeker! Zat ik er wel eens niet naast? Zelden. Wegens daverend succes is Lucky Len weer terug van weggeweest. Elke zondag is Lucky Len dè plek om te lezen waar je wel en vooral (!) niet op moet wedden. Let’s go!

luckylen5

5-11 was het resultaat in Week 17. Een dieptepunt zelfs voor Lucky Len standaarden. Dat brengt de stand na het reguliere seizoen op 115-133-5. Dat betekent dat met nog elf wedstrijden te gaan dit seizoen .500 bij lange na niet meer mogelijk is. Voor spek en bonen gaan we echter gewoon doorrrrr!

Om het toch nog interessant te houden strijdt Lucky Len de komende vier weken tegen JULLIE. De wilde wereld. Stem bij de wedstrijden op het team dat volgens jou de spread pakt en we zullen wel eens zien wie de officiële autoriteit op het gebied van wedden tegen de spread in Nederland.

Carolina Panthers v Atlanta Falcons

Arizona Cardinals (+6.5) @ Carolina Panthers (-6.5)
Ryan Lindley vs. Cam Newton. Daar komt deze wedstrijd in mijn ogen op neer.

En ook al speelde Lindley tegen de San Francisco 49ers een ok wedstrijd, ik zie het hem niet twee weken achter elkaar doen.

Cam Newton daarentegen lijkt na zijn auto-ongeluk de smaak te pakken te hebben. SuperCam gooit goed en rent als een jonge gazelle.

De Panthers zijn een underdog voor de Super Bowl met een goede verdediging. Panthers -6.5

Ook leuk om te lezen