Lucky Len: Elke week een beetje wijzer

Door

Geen rubriek werd de afgelopen jaren met zoveel hoongelach ontvangen als Lucky Len. Zat ik er wel eens naast? Zeker! Zat ik er wel eens niet naast? Zelden. Wegens daverend succes is Lucky Len weer terug van weggeweest. Elke zondag is Lucky Len dè plek om te lezen waar je wel en vooral (!) niet op moet wedden. Let’s go!

luckylen5

Weer een week van .500. Enorme middelmaat bij Lucky Len, maar dat is beter dan dat jullie van Lucky Len gewend zijn. Na vier weken is de stand 23-37-1 na een 6-6-1 week. Op naar week vijf alweer (wat gaat het toch snel!):

Green Bay Packers v Chicago Bears

Chicago Bears (+2.5) @ Carolina Panthers (-2.5)
De Bears komen vers van hun jaarlijkse ass-whooping op Lambeau Field en kijken in de NFC North tegen een achterstand aan op de Packers en de Lions.

De Panthers hebben de afgelopen twee wedstrijden verloren en hebben in vier wedstrijden 23 punten meer tegen gekregen dan ze maakten.

De Bears hebben een sterke offense mits Jay Cutler de bal niet weggeeft en de Panthers hebben dankzij vele blessures geen running game. Ik voorzie een overwinning van de Bears. Bears +2.5

Houston Texans (+6.5) @ Dallas Cowboys (-6.5)
De Cowboys zijn wellicht de verrassing van het seizoen. De offense staat als een huis zolang DeMarco Murray fit blijft en de verdediging is verrassend middelmaat (dat is een compliment).

De Texans kunnen net zo goed de Watts genoemd worden. JJ Watt is de reden dat de Texans relevant zijn. Ik vertrouw op de Cowboys O-line. Cowboys -6.5

Buffalo Bills (+6.5) @ Detroit Lions (-6.5)
De Bills zijn een listige tegenstander die tot deze week vooral een goede quarterback misten. De vraag is of Kyle Orton het antwoord is voor de Bills. Je zou zeggen: alle ballen op Sammy Davis en laat de running game de rest van het werk doen. Bills +6.5

Baltimore Ravens (+3) @ Indianapolis Colts (-3)
Ik ben geen fan van de Colts. Naar mijn mening zijn ze te veel afhankelijk van Andrew Luck. Het is geen slechte manier om ver te komen in de NFL, zeker in de AFC South.

De Ravens hebben een beter gebalanceerd team dat niet alleen verdedigend beter is, maar ook aanvallend de Colts bij kan benen. Ravens +3

Pittsburgh Steelers (-6) @ Jacksonville Jaguars (+6)
De Steelers hebben zich dit seizoen al een paar keer in de luren laten leggen tegen een zwakkere tegenstander, waaronder vorige week tegen de Tampa Bay Buccaneers.

Dat zie ik vandaag niet gebeuren tegen de door Blake Bortles geleide Jaguars.

De Steelers winnen dit denk ik, maar de marge van zes is nogal fors. Jaguars +6

Ook leuk om te lezen