Lewis geïrriteerd door stootslag van Rasmus

Door

Texas Rangers v Toronto Blue Jays

Colby Lewis van de Texas Rangers heeft een duidelijke visie hoe het spel gespeeld dient te worden, en daar hoort een stootslag met het infield in een shift niet bij. Lewis liet afgelopen zaterdag duidelijk zijn irritatie merken toen Colby Rasmus van de Toronto Blue Jays in de vierde inning een stootslag neerlegde voor een single.

“Ik heb het hem laten weten”, reageerde Lewis na de 4-1 nederlaag tegen de Blue Jays. “Je staat 2-0 voor met twee outs en gaat voor een bunt terwijl het infield in een shift staat. Zo hoort het spel niet gespeeld te worden.”

Egoïstisch
Volgens Lewis dacht Rasmus met de stootslag puur aan het opkrikken van zijn slaggemiddelde. “Dat hij vervolgens niet eens een poging ondernam om een honk te stelen, zei voldoende. Hij dacht alleen aan zichzelf en dat stel ik niet op prijs.”

Rasmus, die 2-uit-4 ging tegen de Rangers en dit seizoen .224 van het veld slaat, zegt dat het niet zijn taak is om de tegenstander te pleasen. “Ik ben hier om mijn team te helpen. Ik zag een mogelijkheid om toe te slaan en daar maakte ik gebruik van.”

De woorden van Lewis vielen niet goed bij de baseball-volgers.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen